FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Cum se apără Camora după escapadă: "Am fost după croissante. Ne-am întors repede, la 4:00" :D

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 12:53

Acuzat că ar fi petrecut cu alcool până dimineața alături de Omrani și Eugen Trică după victoria cu Sepsi, 2-1, Mario Camora, căpitanul CFR-ului, se apără și prezintă propria variantă asupra evenimentelor de duminică noaptea spre luni.  

  • CONTEXT: Duminică noaptea, Omrani și căpitanul Mario Camora, alături de șeful departamentului de scouting Eugen Trică, au fost în oraș și au petrecut, spun surse GSP.ro din interiorul clubului, până spre orele dimineții. Cei doi ar fi fost vizibil afectați a doua zi, iar Culio ar fi răbufnit la adresa lui Camora la antrenament. Eugen Trică s-a apărat și a spus că cei trei au ieșit un oraș doar pentru a cumpăra apă, suc și țigări (detalii pe larg, AICI).

"Noi am ajuns târziu la hotel, am mâncat cu toată echipa. Și acolo am avut voie să bem o bere, un pahar de vin, așa cum se întampla și cu Dan Petrescu.

E adevărat, nu aveam bar la hotel, la frigiderul din cameră era doar o ciocolată, și am ieșit în zonă, lângă hotel, să cumpărăm ape, suc, croissante. A fost Trică cu noi, dar ne-am întors repede, nu cred că era ora 03:00-03:30-04:00. N-am fost în club, n-am fost să bem, iar a doua zi am avut micul dejun de la 8:30 la 9:30, însă nu era obligatoriu să venim toți în același timp. Cum să mă duc în club, nici nu aveam haine de schimb. Mă duceam în echipamentul CFR-ului în club? 

Eu nici nu m-am întâlnit cu Culio la micul dejun, de unde să fie scandal? În plus, sunt prieten bun cu Culio, n-am avea de ce să ne certăm. Nici n-am făcut antrenament împreună pentru că cei care au jucat cu Sepsi au fost la refacere la «ARO», iar ceilalți s-au antrenat pe un alt teren. Ne-am întâlnit la masa de prânz și am stat împreună, nu ne-am certat deloc. N-am avut niciun conflict, nici cu el, nici cu altcineva", a declarat Mario Camora, pentu GSP.ro.

Neagă și Culio

Emmanuel Culio, fotbalistul care ar fi răbufnit la adresa lui Conceicao a doua zi la antrenament, a negat la rândul său existența unui conflict cu Mario Camora la antrenamentul de luni.

"Eu nu știu să se fi întâmplat nimic. Abia acum am aflat, uitându-mă pe internet. Sunt profesionist, după masă am fost să mă culc, stăteam în cameră cu Vinicius. Nu m-am văzut cu Mario Camora nici la micul dejun nici la antrenament. Ne-am văzut la prânz și nu a fost nicio problemă.

Nu am auzit să fi fost în oraș și nu m-am certat cu Camora. Dacă cineva ar face așa ceva, normal că m-aș supăra, dar nu s-a întâmplat nimic. Nu mă interesează cine împrăștie aceste zvonuri, mă interesează doar fotbalul. Ce face fiecare e doar treaba lui. Nu m-am certat cu nimeni", a spus Culio pentru GSP.ro.

Vezi și: EXCLUSIV Scandal de proporții la CFR! După o noapte de pomină, lucrurile au degenerat la antrenament: Conceicao, umilit de liderul vestiarului! » Clubul confirmă escapada

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  30 Octombrie 2018, 19:59
Postat de Vladescu Mircea pe 30 Octombrie 2018, 15:47

Am fost după croissante ( la sticla ??????) !!!!!!! Jenant , capitanul lui peste , un barbat adevarat recunostea !!!!!

Si de unde esti tu asa sigur ca si-a luat alcool si nu croissante? Ai vreo dovada sau te dai barbat?

122vlad
122vlad  •  30 Octombrie 2018, 16:58

e prea trasa de par stirea asta, cine e din brasov sau a fost in brasov stie ca nu ai in ce club sa stai pana la ora 8-9 dimineata, defapt nici pana pe la 4 nu ai unde.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  30 Octombrie 2018, 15:47

Am fost după croissante ( la sticla ??????) !!!!!!! Jenant , capitanul lui peste , un barbat adevarat recunostea !!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează