FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cum vrea Miriuță să facă un supertransfer la Dinamo » Jucătorul a fost și pe lista rivalei FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 15:21

Vasile Miriuță a început să lucreze la transferurile pentru sezonul viitor și i-a transmis lui Ionuț Negoiță că vrea să aducă 5 jucători români, printre care Nistor, Daniel Popa și Patrick Petre.

Un alt vis al lui Miriuță este mijlocașul ofensiv Ronaldo Deaconu, 20 de ani. Fotbalistul ar vrea să vină la Dinamo, rămâne de văzut cum se va despărți de Chiajna.  La Concordia va fi o ședință zilele viitoare spre a se vedea cu ce lot va fi abordată primăvara, Deaconu a fost la un moment dat și-n atenția FCSB-ului, dar Miriuță are o relație specială cu părinții jucătorului și asta ar putea conta decisiv într-un viitor transfer la echipa alb-roșie.

"Nu ne-a căutat nimeni de la Dinamo. Eu mi-aș dori ca Deaconu să continue la Chiajna, dar am înțeles că ar vrea să plece. O să vedem ce va fi după ședință", a spus Cristi Tănase, președintele ilfovenilor.

În acest sezon, pentru Chiajna, Deaconu are 2 goluri și 2 assist-uri.

250.000 €este cota lui Deaconu, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  22 Decembrie 2017, 17:19

messi?????la fcsb pe banca de rezerve .

montgomerry
montgomerry  •  20 Decembrie 2017, 19:13

Astea sunt intariri pentru play-out.

geo.b.
geo.b.  •  20 Decembrie 2017, 19:03
Postat de jack_the_stripper pe 20 Decembrie 2017, 17:41

Si Messi pe unde ar avea loc?...

Mesi? Mesi n-ar avea loc de Florescu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează