FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Dan Alexa a decis ce urmează în cariera sa după ce-a salvat Chiajna de la retrogradare!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 19:11

După ce în această dimineață Concordia și-a completat lotul cu patru fotbaliști chiar înainte de plecarea către Serbia, oficialii ilfoveni au primit o veste bună și din partea antrenorului Dan Alexa.

Antrenorul de 37 de ani a decis să-și prelungească astăzi înțelegerea pe două sezoane cu Chiajna, acesta semnând noul contract alături de Anamaria Prodan, agentul care-l reprezintă pe tehnician.

Chiajna este a patra echipă pe care Dan Alexa o antrenează în carieră după ce-a promovat cu ACS Poli Timișoara și Rapid din L2 în prima ligă, dar și scurta perioadă de timp de la ASA Tg. Mureș.

"Vulturii" lui Dan Alexa vor avea de disputat în Serbia trei partide de verificare, în cadrul cantonamentului centralizat care se va desfășura între 25 iunie-5 iulie 2017 la Zlatibor.

"Concordia își va măsura forțele cu FC Napredak Krusevac, echipă din prima ligă sârbă, pe data de 27 iunie 2017. Al doilea adversar este formația bosniacă FC Borac Banja Luka, iar partida amicală se va juca pe 30 iunie. Ultimul amical va fi în compania celor de la FK Rad Belgrad, va avea loc în ziua de 3 iulie 2017", este anunțul făcut pe siteul oficial al grupării ilfovene.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  23 Iunie 2017, 23:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  23 Iunie 2017, 19:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează