FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV Dan Alexa e aproape de revenirea în Liga 1, pe banca unei echipe-surpriză: "A fost deja contactat" » Reacția clubului

Alexa și Niculescu au fost colegi la Dinamo
Alexa și Niculescu au fost colegi la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 19:50

Dunărea Călărași e la un pas să rămână fără antrenor, după ce Dan Alexa a primit o ofertă de ultimă oră de la o echipă din Liga 1. Nu este pentru prima dată când numele "Chirurgului" apare în discuții pentru L1, acesta fiind pe lista și celor de la Dinamo înainte de venirea lui Bratu în Ștefan cel Mare.

Cu un parcurs incredibil în Liga 2 la Călărași, neînvins de 23 de meciuri, Alexa a fost contactat de cei de la Voluntari, echipă pregătită de Claudiu Niculescu, cel care are doar 2 victorii în ultimele cinci meciuri.

La Călărași, Alexa a făcut minuni de la preluarea mandatului ca principal. Totul a început pe 23 august 2017, atunci când călărășerenii au învins-o pe Balotești cu 2-1. De atunci au trecut 220 de zile, timp în care Dunărea a obținut 19 victorii, din care zece au fost consecutive și patru rezultate de egalitate.

"Alexa a fost contactat de cei de la Voluntari, iar la începutul săptămânii viitoare va lua o decizie finală în privința viitorului său", spun cei din cadrul echipei. Alexa a câștigat titlul de campion cu Dinamo în sezonul 2003-2004, dar și de două ori Cupa României în 2002-2003 și 2003-2004. Fostul mijlocaș a mai antrenat la Poli Timișoara, Rapid, ASA Tg. Mureș și Chiajna.

UPDATE ora 21:30 // Cei de la Voluntari neagă

"Nu e absolut nimic adevărat, dar am dorit să comentez pentru a lămuri situația. Claudiu Niculescu are tot sprijinul nostru, mai are contract până în vara anului viitor. A început bine play-out-ul. Avem un proiect solid pe care vrem să-l continuăm împreună", a declarat Dan Leasă, managerul celor de la Voluntari, pentru GSP.ro.

UPDATE ORA 22:40 // Leasă e contrazis 

După declarațiile lui Leasă, un apropiat al clubului a dezvăluit pentru GSP.ro: “Au existat discuții cu Alexa, așa cum au existat și cu alți antrenori. În toate cazurile a fost vorba din vară, nu de acum! Așa se întamplă în fotbal. Lucrurile se află rapid atunci când e vorba de negocieri cu alți antrenori. E normal ca domnul Leasă încearca să-l protejeze acum pe Niculescu, dar discuții cu alți antrenori au existat în ultima perioada”.

CUM ARATĂ CLASAMENTUL LA ZI DIN LIGA 2

Olimpia Satu Mare a fost exclusă din competiţie, iar ASA Tg. Mureș s-a retras din L2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
811730288915362
Constantin Luca  •  31 Martie 2018, 11:26

DUCETIL LA TUNS,NU VEDETI CUM ARATA? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craz1est
craz1est  •  30 Martie 2018, 23:23

Problema lui Niculescu ***...si de asta Pandele s-a suparat . Alexa sa fie cu bagare de seama, ***, *** , *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

makero
makero  •  30 Martie 2018, 21:24
Postat de Costea Ioan pe 30 Martie 2018, 20:06

Am spus-o mereu inca de cand era in fundul Sibiului,echipa din Calarasi este mai buna in acesta editie de campionat si nu stiu daca totul i se datoreaza acestui toplonogar, zia alexa!? Calarasul a avut determinare si joaca mai curat dacat acesta noua inventie din Sibiu! Oricum daca vor promova amandoua la anul vor avea mari probleme sa se mentina in prima liga!

Daca te documentai putin aflai ca s-a fondat in 2015 si a intrat in liga a patra,am avut placerea sa-i vad tur retur cand au jucat cu echipa la care mergeam la meciuri pe stadion,de atunci promitea mult,dovada ca o sa ajunga-n liga 1.Nu conteaza ce echipa este atata timp cat joaca fotbal si incepe de la inceput,fata de altele care sunt bagate in liga a doua "pe pile".Nu mai conteaza echipele de traditie care marea lor majoritate sunt "moarte",sa vina altele sa demonstreze ce pot.Bafta!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează