FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Dani Coman, aproape de Dinamo! „Câinii” forțează din nou mutarea: „Interesul e unul real”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 14:31

Dani Coman (40 de ani) și-a dat demisia de la Astra Giurgiu, unde ocupase funcția de președinte din mai 2015. Acesta a ales să plece din cauza problemelor financiare de la club, dar nu va sta însă prea mult fără angajament, având deja mai multe oferte din Liga 1 și Liga 2.

Cea mai interesantă și serioasă vine de la Dinamo! Nu este pentru prima dată când oficialii din Ștefan cel Mare și-l doresc pe Dani Coman în conducerea clubului. Au mai existat tratative la începutul acestui an, în pauza competițională, dar Coman a preferat să rămână la Astra.

„Discuții au fost tot timpul, iar cei de la Dinamo l-au dorit de multă vreme pe Dani Coman. Sunt discuții și acum, dar nu s-a stabilit nimic concret. Cei de la Dinamo își doresc foarte mult să lucreze cu Dani și vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare. Interesul este unul real!”, a declarat pentru GSP.RO, unul dintre apropiații fostului portar.

Nu este singura ofertă pe care Coman o are în acest moment. Surse apropiate oficialului au dezvăluit pentru Gazetă că acesta e dorit de mai multe echipe din prima ligă din România pentru o colaborare din sezonul viitor. De serviciile lui Coman sunt interesate însă și formații din L2 care vor să se bată din vară la promovare. 

„Este adevărat că am avut aceste discuţii cu Dinamo şi le mulţumesc pentru că s-au gândit la mine. Acolo este un antrenor cu care am lucrat şi care sunt convins că va reuşit dacă va avea timp. Ce funcţie aş fi avut? Aceeaşi pe care o am şi la Astra”
Dani Coman, în ianuarie 2019

Astra îi e datoare cu jumătate de milion de euro!

Lunile trecute, Dani Coman a împrumutat clubul cu 500.000 euro. Echipa lui Ioan Niculae avea nevoie să plătească unele datorii, iar împrumutul acordat de Dan Coman a facilitat acest lucru. Fostul goalkeeper ar urma să-și recupereze banii după ce Astra va încasa sumele cuvenite din drepturile TV, existând inclusiv o hârtie semnată între cele două părți în acest sens. Mai mult, fotbaliștii Astrei nu și-au mai primit salariile de mai bine de cinci luni.

Citește și:

Alibec pleacă GRATIS?! Situația de la Astra a devenit CRITICĂ » Anunț OFICIAL: „De mâine jucătorii pot deveni liberi de contract”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Mai 2019, 06:52

Eu va zic sa asigurati echipa , staful si JUcatorii in special , la 6 firme de Asigurari la cati prieteni aveti in LIga 1 si in tara ! Sa lasati profesionistii sa se ocupe de protectie si voi sa jucati fotbal ! Cei care au jucat in Campionate din Vest stiu sa ofere si Recomandari !

emil1986
emil1986  •  20 Mai 2019, 16:23

Ce sa caute la mimamo, sa moara de foame?

chris_bu67
chris_bu67  •  20 Mai 2019, 16:03

Coman vrea să fie al doilea portar din lot?după Mandanda?portarii pot fi și bătrâni,în liga 1 nu plonjează prea des!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează