FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV De 5 luni se chinuie să-l transfere și acum au reușit » În Liga 1 vine un deținător al Cupei Portugaliei

Foto: Idnes.cz
Foto: Idnes.cz

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 12:36

Concordia Chiajna a reușit, în sfârșit, să-l transfere oficial pe Nivaldo Alves Freitas Santos, 29 de ani, după 5 luni de tratative.

Jucătorul născut în Insulele Capului Verde are și naționalitate portugheză, însă ilfovenii au avut mari probleme în a-l legitima. Fotbalistul și echipa din Liga 1 s-au înțeles încă din luna august a anului trecut, dar Nivaldo a primit actele de la Inspectoratul General pentru Imigrări abia luna aceasta.

El se pregătește cu lotul Chiajnei din luna august și a jucat în toate meciurile amicale ale echipei din această iarnă.

Nivaldo a ajuns în România din postura de jucător liber de contract după ce ultima dată a jucat pentru FK Teplice. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Canical, Fatima, Ribeirao, Touriense, Academica și Dinamo Minsk. Cu Academica a reușit să câștige Cupa Portugaliei în sezonul 2011-2012.

ald4cfca7 181055 5635949

20 de prezențe în naționala reprezentativei Capului Verde are Nivaldo

300.000 €e cota de piață a lui Nivaldo, conform site-urilor de specialitate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează