FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Decizie de ultim moment a conducerii lui Dinamo! Șefii vor să-i ofere un nou post pentru a-l convinge să rămână în "Ștefan cel Mare"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 16:30

După ce Ionel Dănciulescu a lăsat de înțeles că ar fi pregătit să o părăsească pe Dinamo, șefii clubului sunt dispuși să-i ofere "Corbului" o ofertă extrem de avantajoasă în încercarea de a-l convinge să rămână în "Ștefan cel Mare" și din vară.

Concret, Dănciulescu ar urma să fie ofertat pentru ocuparea funcției de director general, cea pe care a deținut-o Adrian Mutu în sezonul trecut. 

Viitorul job al lui Dănciulescu, în prezent director sportiv, ar presupune ca el să fie mult mai implicat în viața clubului, inclusiv în politica de transferuri a echipei. 

Urmează să aibă loc o întâlnire decisivă între Dănciulescu și conducerea clubului. Un eventual accept al fostului fotbalist ar presupune ca el să nu mai fie prezent pe banca tehnică, așa cum proceda până acum, ci la birouri, unde cuvântul lui ar capăta o mai mare greutate. 

Fost jucător emblematic în "Ștefan cel Mare", "Danciu" a mai fost manager sportiv la Dinamo, dar și antrenor principal, timp de 3 etape, în sezonul 2014-2015.

Dănciulescu a comentat subiectul în exclusivitate pentru GSP.ro:

"Întotdeauna m-am bătut la Dinamo pentru primele locuri. Așa este obișnuit acest club și doare faptul că am ajuns pe locul 7 și în play-out. E un pic grea această situație pentru noi toți. Nu mi-am propus vreo plecare, văd că am devenit un subiect al acestor zile. Am zis că nu știu ce va fi la vară. Atât. 

Cel mai important acum e să fim uniți, să-l ajutăm pe Florin. E la început de drum și trebuie să fim uniți în jurul lui și să facem un drum clar pentru sezonul viitor, să știm ce ne dorim cu adevărat.

Am zis că am anumite limite pentru că sunt om care trăiește și suferă pentru Dinamo și nu mă împac ușor cu eșecurile. E dureros că în anul în care s-au investit cei mai mulți bani, paradoxal, s-au adunat atâtea eșecuri. OK, n-au fost bani pentru transferuri, dar avem unul dintre primele 3 bugete salariale din țară. S-au strâns multe lucruri dureroase în fotbal pentru mine.

Atât se poate acum, atât facem, dar încercăm să facem echipă pentru sezonul viitor", a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Martie 2018, 14:41

cel mai bn ar fi sa plece !!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Martie 2018, 10:14

Danciule ,asculta-l pe Dinu ,ca nu-ti vrea raul

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  14 Martie 2018, 06:52
Postat de kkkkkk pe 13 Martie 2018, 18:42

Acum, ca nu mai au grija primelor pozitii , se pot ocupa de mitinguri electorale.

Tu fecesebistule gura mica ca e Ceausist de al vostru

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close