FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Decizie-ȘOC la Dinamo! Unul dintre cei mai buni jucători pleacă: i se caută deja echipă!

Articol de - Publicat luni, 23 iulie 2018 08:45

Ivan Pesici n-a fost reținut aseară în lotul pentru meciul cu Voluntari și își caută echipă pentru a părăsi "haita"!

Florin Bratu n-a uitat înjurăturile adresate de aripa dreaptă la ultima etapă, cu Sepsi, iar fotbalistul de 26 de ani a ieșit din formula de start încă din amicalele verii, când s-a pregătit primul 11 pentru startul campionatului.

Impresarii îi caută o formație în afara României lui Pesici, fiindcă fotbalistului îi va fi greu să mai prindă echipa, chiar dacă a avut prestații apreciate în ediția de primăvară.

Șansa croatului ar fi ca fotbaliștii din ofensivă să nu dea randamentul dorit de Bratone. Antrenorul a dialogat cu jucătorul și-n cantonamentul din Polonia, i-a spus că așteaptă mai multă implicare de la el, însă Ivan nu se simte foarte confortabil în noua situație cu antrenorul.

4 goluri
și 3 assist-uri a strâns Pesici în tricoul "câinilor" în 17 meciuri în primăvară

8.000 €este salariul mijlocașului în Ștefan cel Mare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
seyyku
seyyku  •  23 Iulie 2018, 18:29

daca pleaca pesici atunci si bratu sa se duca cu negoita ca nu mai vor performanta iar bratu devine marioneta

dinamo100
dinamo100  •  23 Iulie 2018, 17:40

Pesici era unul din putinii jucatori de valoare de la Dinamo. Probabil salariul lui e prea mare.

ionut.07
ionut.07  •  23 Iulie 2018, 15:41

Sa joci cu Hanca in partea dreapta si sa-l tii pe banca pe Pesici mi se pare o dovada de prostie. Se pare ca Bratu are acelasi caracter "Yes-man" preferat de Negoita, dar e ceva mai guraliv. Plecarea lui Pesici e o dovada, inca una la numar, ca Dinamo e departe de tot ce inseamna performanta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează