FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Declarații incendiare ale unui fost acționar dinamovist: "Alibec este umflat! Cică ar fi mare fotbalist, când el este un jucător rămas la faza de miuţă"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 00:00

Vladimir Cohn, fostul acționar al ”câinilor”, n-are milă de Alibec, pe care-l vede drept un ”fotbalist umflat, cu fițe de Mangalia, care a rămas la faza de miuță, la pomană”.

"Alibec este umflat, iar aici nu mă leg deloc de greutatea lui. Cică ar fi mare fotbalist, când el este un jucător bun rămas la faza de miuţă, nu este un «team player». Talentat, da, este! Când eram şi noi ţânci, îl puneam pe unul la pomană ca să dea goluri. Aşa e el. Cred că el ar juca mai bine în sistemul 4-4-2, alături de Gnohere. Denis e foarte bun pasator, colegii lui n-au tehnica necesară de a-l pune în valoare.

Alibec e talentat, dar nu o să-l ia nimeni mai de soi din Europa. Doar dacă va avea un antrenor român pe afară, ceea ce e foarte dificil, fiindcă aşa ar şti ce să facă. Să-şi găsească Şumudică angajament şi să-l ia după el. La antrenori străini n-o să meargă cu fiţe de Mangalia. Drept dovadă că a mai fost în străinătate şi n-a reușit acolo", a spus Cohn pentru GSP.

Interviul complet, în care Cohn vorbește despre posibilitatea ca Dinamo să joace în Ligă și taxează strategia "câinilor", poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
bogat
bogat  •  27 Aprilie 2017, 19:40

al treilea articol intr-o zi cu parerile lui Cohn. cam mult pentru un simplu suporter care a fost acum 100 de ani in actionariatul initial ce a instrumentat jaful de la Dinamo. mai bine luati interivuri pe strada, s-ar putea sa gasiti oameni mai priceptui la fotbal decat ***. Si ar fi si mai antrenant decat sa vedem parerile unor 'experti' de serviciu. Vedeti ca si madam Tatoiu e foarte disponibila la suete si e cam la fel de priceputa la fotbal precum Cohn.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  27 Aprilie 2017, 11:34

Omul are perfecta dreptate si aici nu e vorba doar de Alibec. Toti jucatorii care au ajuns la fcsb au fost umflati de catre gesepe si suprapromovati agresiv zilnic. Dovada? De Amorim. Pana sa ajunga la fcsb aproape nu auzise nimeni de el, iar dupa ce a ajuns la fcsb, curgeau articolele de promovare in acest ziar mai ceva ca apa pe Dunare. Din De Amorim deveni-se William ca deh, gesepe asa stie sa promoveze jucatorii lui fcsb, dupa prenume, plus ca era cerut insistent la nationala tot de catrea acest ziar. De cateva saptamani a mai auzit cineva de el?

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  27 Aprilie 2017, 11:07

Asa este.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close