FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo! Cum l-a făcut Albin pe Contra să se rănească + Angry Birds în loc de antrenament

Articol de - Publicat joi, 17 august 2017 15:19

Mijlocașul urugayan Juan Albin s-a despărțit de Dinamo. Marți, în loc să meargă la antrenament, s-a relaxat în camera de hotel. A vrut o lună de vacanță, s-a ales cu concediere.

Juan Angel Albin și-a făcut bagajele și părăsește România după divorțul intempestiv de Dinamo! Uruguayanul de 31 de ani a fost așteptat ca o mare vedetă la "câini", i s-a dat numărul 10, i s-a acordat cel mai mare salariu din echipă, 15.000 de euro pe lună, i s-a dat și timp de adaptare, însă relația s-a curmat fără prea multe regrete. Ce a condus la ruptura dintre fotbalist și Dinamo?, faptul că n-a fost la antrenamentul de marți, amănunt dezvăluit de GSP.RO, fiind doar ultima picătură, ce-a umplut paharul.

A spart geamul din cauza lui

Pe lângă detaliile legate de lipsa lui de pregătire fizică, Albin a intrat în conflict tocmai cu Cosmin Contra, cu care a lucrat și la Getafe, și la Petrolul Ploiești, omul care și-a pus obrazul pentru el. Sursele Gazetei afirmă că între cei doi au existat și alte momente tensionate, iar la finele meciului cu Gaz Metan (3-1), "Guriță" n-a mai rezistat și a lovit ușa vestiarului, spărgând geamul și rănindu-se! Uruguayanul a solicitat mai multe săptămâni ca să-și revină fizic, după care a transmis că ar avea nevoie de o altă pauză, mai lungă, pentru a-și rezolva probleme familiale! "A cerut chiar o lună de vacanță zilele trecute ca să meargă să-și vadă copilul, plus că mai avea ceva de rezolvat. I s-a transmis clar că nu se poate acest lucru în plin sezon, mai ales că a fost adus ca un jucător-vedetă, care să facă diferența", au comentat sursele ziarului.

S-a autoeliminat

Albin a devenit posomorât în ultima perioadă, a transmis că nu se acomodează în București, acuzând probleme cu schimbarea fusului orar. Iar ziua de marți a pus capac. Juan ar fi trebuit să se prezinte la antrenament alături de Nascimento, o ședință de pregătire separată, Filipe fiind menajat la ultimul meci. Doar că sud-americanul n-a apărut. Cosmin Contra și cei din staff-ul său l-au căutat telefonic pe mijlocaș și nu l-au găsit. Până la urmă, dinamoviștii au dat de Albin în camera lui de hotel. Au fost mai mult decât surprinși: "Stătea și se juca pe telefon, "Angry birds" sau ceva de genul ăsta. A fost maximum!". "Guriță" n-a mai rezistat și a explodat: "Gata, nu accept astfel de comportamente! Nu iert pe nimeni, nici dacă e din familia mea". 

1.000.000 €este cota lui Albin în prezent pe transfermarkt. În 2009, când era la Getafe, era cotat la 8 milioane de euro

800.000 €era opțiunea de cumpărare a mijlocașului vara viitoare, bani ce ar fi trebuit plătiți celor de la Veracruz

41 de minutea jucat în medie sud-americanul în cele 6 meciuri pentru Dinamo

50.000 €este bonusul pe care clubul l-a plătit impresarilor lui Albin ca jucătorul să vină la "câini"

Și-n Mexic s-a certat cu antrenorul

Dinamo l-a putut aduce în această vară pe Albin și fiindcă el fusese retrogradat la echipa secundă a celor de la Veracruz, după o divergență cu antrenorul său. Lucru confirmat de Ionel Dănciulescu la DigiSport, în urmă cu două săptămâni: "El conștientizează că toată lumea așteaptă mult de la el. Să mai avem răbdare! La el a fost o problemă cu Veracruz, s-a certat cu antrenorul, s-a antrenat cu echipa a doua, unde nu a fost o pregătire de intensitatea celei de la prima". z

La pământ

Albin a început ca titular în 3 meciuri în acest sezon, în 6 partide. Cel mai mult a evoluat cu Poli Iași (1-2), 67 de minute, în linia celorlalte partide. A avut o pasă ce putea fi decisivă pentru Anton, după care a luftat pe zonă centrală la câțiva metri de poartă, într-o fază în care în mod normal e gol. Media notelor din GSP spune totul despre prestațiile lui: 4,40. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
saviola3_4
saviola3_4  •  17 August 2017, 18:52
Postat de razvanstefan2010 pe 17 August 2017, 17:02

astia care am ramas cu unicul cont pe gsp ne numeri pe degetele de la maini!

eu am primit catonase galben nejustificat de cateva ori asa ca mi-am facut contul asta saviola3_4, user-ul meu vechi e saviola 2_8, de acum aproape 7 ani, mai un cont tot saviola2_9, l-am facut cand la un moment dat acum cativa ani nu mai puteam posta cu saviola_8, asadar nu am clone, desi am 3 conturi, dar toate-s cu numele meu.

saviola3_4
saviola3_4  •  17 August 2017, 18:46
Postat de unico_biancorossi pe 17 August 2017, 17:24

eu imi aduc aminte ca mi-ai spus telefonic ca ai doar 2 clone. observ ca toata pagina e plina de conele tale. te stiam frustrat maxim din cauza lui Dinamo, dar nu stiam ca esti imposibil de vindecat. bine, tu nu ai stat niciodata ok cu bunul simt si corectitudinea, mereu amesteci sportul cu probleme interne. ok, sa vedem : eu am spus ca albin a fost CEL MAI BINE COTAT jucator strain care a evoluat in romania, conform transfermarkt. si asa este. discutam de niste statistici clare, fraiere, nu de ceea ce spui tu. nu am spus ce spui tu, in nici un caz. daca esti prost, stai in banca ta. nu mai schimba cuvintele si nu mai pune in gura lumii ceea ce nu a spus. asta e obicei taranesc de teleorman, judetul tau destul de slab intelectual, dupa cum se stie.

mai pasa, mai usor cu insultele, da, baim dolofan batran, ca nu te-am deranjat cu nimic, nu te-am jignit, o sa iti caut articolul despre albin ca sa vezi ce aberatii postai! in primul rand nu am de ce sa fiu frustrat datorita rivalilor, atata timp cat steaua e no1 la ani lumina distanta de voi nu iti face griji in privinta asta! in al doilea rand niciodata nu ti-am spus tie telefonic ca as avea eu clone, miz erie umana! am vrbit de doua ori la telefon o data acum 7 ani cand m-am intalnit cu jale mare, samertx si badea dorian cu care am iesit la o bere ( voiam sa vii si tu) si a doua oara m-ai sunat tu sa ma intrebi ce parere am despre scandalul fcsb-csa(era la inceput). Nu mai minti, nesimtitule! n=-am nevoie de nicio clona, ***, oricand si aici si real, anytime, nu ma ascund eu dupa clone, lesinatura ce esti! p.s. locul de nastere nu l-am ales eu, dar decat filfizon si fanfaron de bucuresti cum esti tu, prefer sa fiu asa cum sunt eu, teleormanean, deh:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany8
bogdany8  •  17 August 2017, 17:47
Postat de unico_biancorossi pe 17 August 2017, 17:28

busuladzic este adevarata pierdere. in acest moment, lotul care oricum era incomplet este si mai slab cantitativ. nici valoric nu e prea ok, chit ca ar fi cam al treilea dupa estimarile siteurilor de profil. dar dupa jocul de la iasi nu prea s-a vazut ca ar fi asa. va spun ca in acest ritm Dinamo nu are sanse mari la play off. la titlu nici vorba. ceva pe la mijlocul clasamentului. numai bine.

A zis Contra ca vor aduce in perioada imediat urmatoare jucatori, dar daca sunt ca genu Rivaldinho sau Bawab atunci mai bine lipsa.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează