FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dificultăți mari pentru Gigi Becali » Transferul atacantului pe care îl vrea cu orice preț e BLOCAT!

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 14:26

Unul dintre fotbaliștii pe care Gigi Becali insistă să-i aducă  la FCSB e Ibrahima Tandia, 25 de ani, atacantul celor de la Sepsi.

Acesta a venit în urmă cu un an la Sf. Gheorghe şi a semnat atunci un contract pe un an şi jumătate. Teoretic, ar urma să intre în ultimele 6 luni de contract de la 1 ianuarie, numai că în momentul în care a venit Tandia a acceptat să parafeze şi un al doilea contract, valabil până în 2021, pe care clubul să aibă dreptul să-l activeze fără a mai fi nevoie de o negociere.

Acest lucru se va şi întâmpla în perioada următoare, iar Tandia îşi va extinde automat înţelegerea cu Sepsi, în care salariul său va fi mărit până la 100.000 de euro pe an. În aceste condiţii, şefii echipei ar dori să-l ţină măcar până în vară din două motive.

Primul: să nu fie pus în pericol obiectivul clubului, accesul în play-off. Al doilea: preţul de vânzare ar fi mai mare la vară, după ce echipa ar evolua în play-off. 

De-a lungul carierei, Tandia a mai jucat la Sochaux, Caen, Deportivo Alaves B și FC Tours. Fotbalistul originar din Mali este om de bază la Sepsi, bifând 20 de meciuri și marcând 8 goluri în actualul sezon. 

Vezi și: ANALIZĂ » FCSB nu va suferi modificări radicale » Echipa lui Teja: 70% FCSB şi 30% Mediaş!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (37)
merace
merace  •  30 Decembrie 2018, 21:41

Ar trebui interzis orice transfer de jucatori intre echipe care joaca in acelasi campionat national, pe durata sezonului. E prea mult loc de mita mascata...

kikostel
kikostel  •  30 Decembrie 2018, 21:25

Dacă stăpânul Gigi a zis că îi face toate poftele lui Teja, înseamnă că îl ia. Că doar nu crede cineva că oierul vorbește, așa, în vânt....

mioriticul
mioriticul  •  30 Decembrie 2018, 19:21
Postat de Montolivo Grig pe 30 Decembrie 2018, 17:22

Treaba ta, daca crezi ca clona fcsb merita da-i bataie.

Respect Talpan!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează