FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a reușit cel mai important transfer al verii! A semnat în urmă cu scurt timp

FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 11:34

Dinamo a reușit un transfer important astăzi, reușind să se înțeleagă cu mijlocașul central Tomislav Gomelt, 23 de ani.

Croatul se afla în discuții cu Dinamo încă de acum o săptămână, însă transferul s-a concretizat astăzi. Fotbalistul a semnat deja contractul și va intra în programul echipei. 

Ultima oară, Gomelt a evoluat pentru clubul spaniol din liga secundă Lorca, unde a fost împrumutat de Rijeka. Gomelt se va lupta pentru un loc de titular cu sud-africanul May Mahlangu, titularul incontestabil din ultimul sezon. 

Fotbalistul a solicitat inițial un salariu de 15.000 €, dar se pare că între timp a mai renunțat la pretențiile financiare prohibitive. 

Acesta va purta tricoul cu numărul 21 și va fi prezentat într-o conferință de presă care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, la Săftica. 

Gomelt devine astfel al patrulea transfer al "câinilor" din această vară, după ce s-au mai înțeles cu Sergiu Popovici, Deian Sorescu și Mircea Axente. 

Gomelt a fost la juniorii lui Tottenham între 2012 și 2015, dar nu a apucat să joace pentru prima echipă a lui "Spurs".  Croatul a mai jucat de-a lungul carierei la Espanyol, Royal Antwerp, Bari, CFR Cluj, Rijeka și Lorca. În România, a cucerit o Cupă alături de CFR Cluj, câștigată în 2016 chiar în fața lui Dinamo. 

2 goluri
în 53 de meciuri a marcat Gomelt în toate competițiile pentru CFR, în perioada 2015-2017

"Gomelt este un jucător interesant, pe care îl cunoaștem și care se încadrează în tiparul de joc gândit de Bratu" Anton Heleșteanu, director sportiv Dinamo, pentru dinamo1948.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
calinescu_
calinescu_  •  19 Iulie 2018, 21:10

PE ARTEAN IL IA VIITORUL SI DINAMO PE UN RATAT ....!!!! CU POPOVICI OP SA FACA UN CUPLU DE LIGA A II-A...!!!! ATAT POATE BRATU ....!!!!! RUSHINOS ....!!!!

sorin.pch
sorin.pch  •  19 Iulie 2018, 17:34

cum poti sa spui ca gomel va lupta pt un post de titular cu may:))) cand may e jucator box to box mai mult inchizator pe cand gomelt este un nr 10 niciodata un inchizator, ei pot juca impreuna la mijloc fara nici o problema , gomelt poate rivaliza cu nistor si tarcoveanu,in fine e doar parerea mea, nu prea ma priceo eu la fotbal dar sigur nici cei din redactia gsp nu .....

159273521119211
Florin Popescu  •  19 Iulie 2018, 14:15

2 fundasi dreapta ca pe la corbu va trece si cea maislaba oaie

Vezi toate comentariile (17)
Comentează