FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZIȚII

EXCLUSIV Doi dintr-o lovitură! » Dinamo, FCSB și Viitorul au pierdut lupta: cu ce echipă din Liga 1 a semnat atacantul-revelație al Ligii a 2-a, Ndiaye Mediop

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 18:17

Dunărea Călărași a promovat în prima ligă și a început deja perioada de transferuri. Echipa lui Dan Alexa a obținut astăzi semnătura lui Ndiaye Mediop, jucător dorit de Dinamo, FCSB și Viitorul.

Primul jucător care a semnat cu Călărași este Ndiaye Mediop. Senegalezul de 26 de ani este golgeterul celor de la Ripensia Timișoara, echipă pentru care a înscris de 19 ori și a dat 5 pase decisive. Acesta a fost dorit de mai multe echipe din prima ligă, după un sezon în liga secundă în care a impresionat, dar până la urmă a fost convins de Alexa să semneze cu echipa sa.

Al doilea fotbalist care va semna cu echipa dunăreană este Mihai Roman II. După ce i-a expirat împrumutul la ACS Poli, atacantul de 26 de ani se va întoarce la Craiova, club de care aparține, dar va juca la Călărași, tot sub formă de împrumut. Roman a bifat la Timișoara 13 meciuri și a înscris un singur gol.


Mihai Roman II

Ambii jucători sunt impresariați de Anamaria Prodan, cea care l-a adus pe Dan Alexa cu staff-ul său la Călărași. Impresarul este cea care în acest moment deține toți fotbaliștii din lot! Antrenorul deja a semnat prelungirea pe 2 ani cu echipa din Călărași.

"A contat în primul rând relaţia foarte bună pe care o am cu domnul preşedintele Brişan pentru că mi-a dat foarte multă linişte şi pot să-mi fac foarte bine meseria. Mă simt apreciat aici şi cred că la Dunărea se pot face lucruri frumoase"
Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași

"Împreună au făcut o campanie extraordinară, încununată de o promovare chiar de pe primul loc. Îi asigur în continuare de tot sprijinul meu şi al Consiliului Judeţean. Continuăm împreună şi în Liga I unde-mi doresc din suflet să avem o evoluţie mulţumitoare care să ne asigure supravieţuirea în elita fotbalului de la noi din ţară", a spus și  Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  07 Iunie 2018, 12:06

gheghe n-a avut bani,la fel si negoita si hagi,brisan asta o fi vreun columbian bazat,ziharistule cand ai scris asta sigur aveai transferul aranjat,pai s-a nascut omul care sa-l invinga pe becali,umbli cu rautati.......

10202925648180625
Eugen Qy  •  06 Iunie 2018, 22:16
Postat de Grozavu Adrian pe 06 Iunie 2018, 20:40

Debordati de prostie !!! Jurnalist marca ,,Siru Haret,, facut noaptea-n parcare !!! Idiotule, care ai scris tampenia asta, adica Jiji a fost infrant de Dunarea Calarasi ????? Voi cititi ce scrieti ? Va umpleti constant de penibil !!!!

Stii cum o face gb pe Calarasi , satelitul fc fcsb-ului ? Il aduce pe Regheblat si automat Calarasiul va fi a 2a fc fcsb !!!

1097206450303911
Grozavu Adrian  •  06 Iunie 2018, 20:40

Debordati de prostie !!! Jurnalist marca ,,Siru Haret,, facut noaptea-n parcare !!! Idiotule, care ai scris tampenia asta, adica Jiji a fost infrant de Dunarea Calarasi ????? Voi cititi ce scrieti ? Va umpleti constant de penibil !!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează