FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Dorinel Munteanu e favorit! Fostul campion e aproape de a reveni în Liga 1: azi se decide totul

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 17:47

După demiterea lui Ionuț Badea, șefii Concordiei au ajuns la un acord cu Dorinel Munteanu, campion în 2011, cu Oțelul.

Ionuț Badea e istorie la Chiajna. Cele 3 înfrângeri consecutive cu scorul de 0-3 i-au fost fatale. Noul antrenor ar trebui anunțat astăzi, iar în pole-position este Dorinel Munteanu.

Conducătorii ilfoveni au fost în discuții și cu Edward Iordănescu, dar cele două părți nu au ajuns la un acord. Conform surselor GSP, "Munti" este așteptat astăzi la București pentru discuțiile finale și, dacă nu intervine nimic, spre seară ar trebui să conducă prima ședință de pregătire.

Dorinel își dorește foarte mult să semneze cu Chiajna pentru a reveni în circuitul antrenoratului după ce în ultimii ani a fost într-o pasă întunecată ce a implicat și cantități serioase de alcool. Acum, tehnicianul de 50 de ani se declară reabilitat total și apt de muncă.

Variante de rezervă în cazul în care tratativele cu Munteanu nu se finalizează ar fi Cristiano Bergodi, Vasile Miriuță, Claudiu Niculescu și Ion Moldovan. "Colonelul" activează în continuare în cadrul clubului ca director tehnic.

"Sâmbătă m-am întâlnit cu președintele și am stabilit să rupem colaborarea. Mi s-a propus rezilierea, conducerea nemaidorind să continuăm, în condițiile unor nemulțumiri continue"
Ionuț Badea, ex-antrenor Chiajna

2
trofee a câștigat antrenorul Munteanu: titlul de campioană și Supercupa României în 2011, cu Oțelul

2
victorii, 1 egal și 5 înfrângeri a bifat Badea pe banca ilfovenilor

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Badea rupe tăcerea după despărțirea de Concordia » Explicație surpriză pentru rezultatele slabe: "Nu se poate construi nimic așa"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
iosif.xvi
iosif.xvi  •  17 Septembrie 2018, 10:06

Puneti o poza mai recenta cu Dorinel. In prezent e triplu fata de imaginea asta.

idi53
idi53  •  17 Septembrie 2018, 09:59

Dorinel Munteanupoate fi si o varianta pt Dinamo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează