FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Dorinel Munteanu, în mare pericol să fie demis de la Concordia » Prima reacție a antrenorului favorit să-i ia locul

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 14:25

Rezultatele dezastruoase din ultimele săptămâni ar putea pune capăt aventurii lui Dorinel Munteanu, 50 de ani, la Concordia Chiajna, cel care preluase echipa în septembrie, după demiterea lui Ionuț Badea.

Conform surselor GSP.ro, locul lui Munteanu la Chiajna ar putea fi luat de Eugen Trică, 42 de ani. 

Trică e favorit să preia Concordia în baza relațiilor excelente pe care le are cu primarul Mircea Minea. Fostul fotbalist era încă în activitate și evolua pentru Concordia în anul în care trupa ilfoveană a reușit promovarea în Liga 1, în 2011. 

"Nu vreau să comentez, mai ales pentru că nu vreau să iau nimănui pâinea de la gură. Concordia are un antrenor redutabil, în persoana lui Dorinel Munteanu. Îmi lipsește iarba și viața de antrenor, așa că o vedem când și dacă revin în circuit", a spus Trică pentru GSP.ro. 

În scurta sa carieră de antrenor, Trică le-a pregătit pe Juventus București, CFR Cluj, UTA și Metalul Reșița, fiind secund la Al-Ittihad și Poli Iași. 

Concordia Chiajna are 5 înfrângeri consecutive și a ajuns pe locul 13 în Liga 1, cu 17 puncte.

Vezi și: Gigi Becali a apărut la CNN! A fost tras la răspundere de UEFA după ultimele declarații discriminatorii: "E deplorabil"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează