FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV E bătaie mare pe unul dintre cei mai căutați jucători din Liga 1: "Avem o ofertă concretă și mai multe discuții"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 12:51

Adrian Neaga, directorul sportiv al celor de la ACS Poli, a dezvăluit că mijlocașul Andrei Artean, unul dintre cei mai căutați fotbaliști din Liga 1, a primit mai multe oferte concrete pentru un transfer.

"Avem o ofertă concretă pentru Artean și încă două formații cu care suntem în stadiul de discuții. E un jucător care a crescut enorm în ultima vreme. E genul de fotbalist care e util oricărei echipe pentru că e foarte determinat și are niște calități deosebite.

Cred că i se potrivește bine campionatul Belgiei sau oricare altă țară unde fotbalul e bazat pe forță.  De la noi, Steaua a fost echipa interesată, știți bine, nu mai e o noutate. Îl ajută nu numai calitatea, dar și vârsta. Vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Adrian Neaga, în exclusivitate pentru GSP.ro.

  • Artean este un mijlocaș central de 24 de ani, cotat de transfermarkt.de la 600.000 de euro. Este un produs al clubului timișorean și a mai fost împrumutat la FC Caransebeș și CS Rm. Vâlcea. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mpanciuc
mpanciuc  •  27 Decembrie 2017, 17:37

Cine e Artean ? unde joaca? realizari ? cam zero, asa ca nu poate fi cel mai cautat jucator din liga 1.Jucatori care au demonstrat ceva pana acum sunt: Baluta, Mitrita,Bancu,Man.Artean saracul e mult in urma,e un jucator modest ce joaca la o echipa care se chinuie sa termine campionatul

albalbastru72
albalbastru72  •  27 Decembrie 2017, 17:12

Ia-l ciobane si pe asta pune-i 220 de milioane clauza,ca atit te duce capul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează