FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - JUVENTUS BUCURESTI, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, GSP

EXCLUSIV E tânăr, dar nu îi e frică de meciul cu FCSB: "Noi nu avem nimic de pierdut cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 18:40

Iulian Carabela, fundașul stânga de 21 de ani trecut pe la Viitorul, Farul și Delta Tulcea, este unul dintre cei mai polivalenți jucători de la Juventus București și a analizat partida pe care o va avea duminică împotriva celor de la FCSB.

- Iulian, cum va fi meciul cu FCSB?
- Cu toții știm ce ne așteaptă. Va fi un meci foarte dificil. Steaua nu-și mai permite să facă pași greșiți, au deja 8 puncte sub CFR Cluj. Și noi trebuie să câștigăm cât mai multe puncte până la finalul anului. Până la urmă, noi suntem echipa care nu are nimic de pierdut. Orice punct cu Steaua este un bonus.

- Echipa a câștigat cu Timișoara, dar nu trece printr-un moment foarte bun...
- E adevărat, dar nici noi nu avem un moment bun. Pe noi ne ajută acum orice punct. Nu cred că într-un astfel de meci statistica mai e importantă. Vom încerca să ne legăm de orice rezultat pozitiv. Și în tur am fost foarte aproape de asta, deși puțini ne dădeau șanse. Mă repet, trecem printr-un moment greu, venim după 3 înfrângeri, ultimele două de-a dreptul rușinoase. Suntem obligați să spălăm imaginea acestor două eșecuri.

- Dacă ai avea de ales între FCSB și Dinamo unde ai merge?
- Îți zic sincer că n-am o favorită. Sunt la Juventus, sunt încă tânăr, am timp suficient. Încerc să-mi fac aici treaba cât de bine pot. Mai am mult de muncă până când să emit pretenții la una dintre cele două.

- Pe ce loc va termina Juventus acest sezon?
- Mi-e greu să spun. În acest moment principalul obiectiv e clar, salvarea de la retrogradare. Mai sunt câteva meciuri din acest retur, trebuie să scoatem cât mai multe puncte. Apoi vom vedea. Campionatul se schimbă mult în play-out.

300.000 €e cota de transfer a lui Carabela, conform transfermarkt.de

Meciul dintre FCSB și Juventus are loc duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Decembrie 2017, 20:06

pe calintaru ala nu l-ati prins la interviu ? ala cu pasa la Nita de la punctul cu var.

nebraska
nebraska  •  02 Decembrie 2017, 19:38

Asta-si da autogol daca joaca....sau face hent in careu.

zizu
zizu  •  02 Decembrie 2017, 19:13

in primul rand ....asta nu stie cu cine joaca ,iar voi i luati interviu! claaar!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează