FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV E unul dintre golgeterii din Liga 1, dar șochează: "În vară am vrut să mă las de fotbal" » Săgeți la adresa lui Dinamo

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 19:52

Paul Batin a marcat 9 goluri în acest sezon de Liga 1 şi este pe doi în topul golgeterilor, la egalitate cu Gustavo şi Ţucudean şi la două reuşite de liderul Gnohere.

Atacantul Concordiei Chiajna vorbeşte despre cum a vrut să se lase de fotbal, ce a simţit când a marcat în poarta fostei echipe, Dinamo, dar şi despre cum a revitalizat echipa antrenorul Ion Moldovan.

- Paul, ești la două goluri de golgeterul Gnohere, te gândeşti la titlul de cel mai bun marcator?
- Adevărul e că mai am multe meciuri de jucat în play-out, unde vor fi mai accesibile şi voi mai avea şanse de a da goluri, dar nu pot spune că mă gândesc la titlul de golgeter. E foarte greu să mă lupt cu atacanţi de la FCSB sau Viitorul, echipe care au tot jocul construit pe atac. Sunt realist. Cred că voi mai da câteva totuşi. (râde)

- Eşti mulţumit de ce ai făcut până acum?
- La începutul sezonului mi-am propus să marchez zece goluri până în iunie, dar acum cred că ridic puţin ştacheta. Sunt foarte mulţumit, mai ales că în vară am vrut să mă las de fotbal. După ce am căzut cu Pandurii, m-am şi accidentat, era hotărât să zic gata. Bine că n-am făcut-o!

"Dinamo a renunţat uşor la mine"

- Care e cel mai frumos gol pe care l-ai marcat în acest sezon?
- Nu neapărat frumos, dar cele mai dragi îmi sunt cele două goluri date în poarta lui Dinamo.

- Te-ai răzbunat pentru că nu ţi-au dat mai multe şanse când ai jucat acolo?
- Eu nu sunt genul să mă răzbun, dar a fost, poate, o dovadă că meritam mai multe şanse. Am jucat la Dinamo câteva etape, după care m-am accidentat la mână şi n-am mai primit nicio şansă. Au renunţat uşor la mine. Oricum, nu regret că am fost acolo, a fost o experienţă interesantă.

- Ce a adus nou antrenorul Ion Moldovan de v-a schimbat aşa?
- Ne-a ajutat să ne relaxăm psihic. Se vede că are foarte mulţi ani de experienţă, lucrăm cu dânsul foarte, foarte mult tactic. Şi cu mine a discutat foarte mult şi cred că are un mare merit pentru golurile pe care le-am marcat. 

"Am de gând să rămân la Chiajna, nu sunt genul care să stea şase luni şi să plece după câteva goluri marcate. Mă simt foarte bine aici" Paul Batin, atacant Chiajna

36 de goluri 
în 153 de meciuri a marcat Batin all-time în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mariuss72
mariuss72  •  06 Decembrie 2017, 22:34

Si care's sagetile alea? Vai, dar se pare ca s-a rasturnat caruta cu prosti in redactia voastra, ori v-ati mutat la Vaslui.

demolarii
demolarii  •  06 Decembrie 2017, 21:58

Antrenorul de atunci era Rednic. Oare de ce nu-l pomenește domnul Vrânceanul? Doar , Rednic, e vedeta gsp.ro când e vorba de articole contra lui Dinamo....dar, în cazul de fata e mai bine sa nu fie pomenit că a greșit......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează