FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI, DUMINICĂ, 17:30

EXCLUSIV Edward Iordănescu reacționează după greșelile de arbitraj: "Gata, ajunge, încetați circul!"

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2019 09:39

Edward Iordănescu transmite un mesaj public șefilor clubului din Sf. Gheorghe, "care trebuie să înceteze cu presiunea pusă pe umerii arbitrilor înaintea ultimelor meciuri din sezonul regulat".

  • Gaz Metan - Sepsi se joacă duminică, de la ora 17:30, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro

- Domnule Iordănescu, mai sunt doar trei etape din sezonul regulat. Cum vedeți situația în acest moment?
- Miza este imensă, lupta e la fel, dar consider că nu este nici normal, nici fair-play să avem această atitudine de suspiciune și o presiune creată într-un mod intenționat!

- Urmează partida cu Sepsi, formație ai cărei oficiali au provocat un adevărat scandal în ultimele zile.
- Eu îl cunosc pe Janos Bokor de mulți ani. Mi-a fost coleg la Petrolul și e un profesionist desăvârșit. De Eugen Neagoe am aceeași părere și un respect important. Totuși, ce au făcut în aceste zile nu este în slujba fotbalului, e doar în interes personal! La fel au procedat și cei de la Iași înaintea meciului cu noi și le-a ieșit.

- Vă referiți că au câștigat cu un gol după un henț clar făcut de Sin și nesemnalizat de Radu Petrescu?
- Exact! Înainte de jocul de la Iași, cei de acolo au făcut presiuni publice toată săptămâna și au câștigat cu 1-0, cu un gol marcat dintr-un henț clar, clar, clar! Noi însă am tăcut... Cu toate că în urma acestui rezultat ne-au scăzut dramatic șansele la play-off. Acum au început cei de la Sepsi.

- Eugen Neagoe a mai susținut că Sepsi a fost foarte des dezavantajată de arbitri...
- Cei de la Sf. Gheorghe anticipează deja desfășurarea partidei din weekend și pun presiune pe arbitraj, susținând în mod concret că dânșii au informații că o să fie dezavantajați! Nu cred că așa trebuie să funcționeze lucrurile. Am încredere că greșelile de arbitraj sunt fără intenție. Chiar refuz să cred altceva! Îi rog pe toți să înceteze odată circul și să ne concentrăm pe fotbal!

Cei mai dezavantajați din Liga 1

- Într-o statistică a Gazetei, Mediașul are cele mai multe greșeli contra în actualul sezon.
- O spuneți voi, nu eu! De ani de zile Gazeta ține această statistică. Eu înțeleg că fiecare își dorește să urce cât mai sus, dar trebuie să o facă doar jucând pe teren! Dacă statistica voastră spune că Gaz Metan e cea mai dezavantajată de arbitraj, ce să adaug? Eu nu am făcut spectacol public din asta și nici nu o să fac! Totuși, vă rog să vă uitați la meciul nostru cu Astra, când Radunovici trebuia eliminat fără discuții. Uitați-vă la faze! Dacă jucam 20 de minute cu un om în plus, altul era rezutlatul final. Dar ce-am făcut noi? N-am zis nimic!

- Credeți că există jocuri de culise pe acest final de sezon regulat?
- Mi-ar fi atât de ușor să spun că fiind un club în insolvență nu suntem doriți de nimeni în primele 6 echipe din Liga 1... Însă cum să spun asta, dacă nu am acoperire pentru așa ceva și nici dovezi?! Ar fi o chestie relativă și artificială. De aia încerc să trec peste greșelile de arbitraj împotriva noastră și mă concentrez pe greșelile noastre pe care trebuie să le reparăm. Dacă va merita, atunci Sepsi o să fie în play-off. Dar noi nu vrem să fim sac de box pentru nimeni! Gata, ajunge! Opriți-vă!

1

"Suntem de o viață în sport. Eu trebuie să dau tot ce-i mai bun pentru țara mea. La meciul cu Sepsi eu o să pun pe stadion imnul național și «Noi suntem români!»"
Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan

Mărginean a plâns la tv

Ieri dimineață, președintele celor de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, a intervenit la Pro X pentru a comenta declarațiile oficialului covăsnean Janos Bokor, care declarase că "face parte din cooperativa anilor 1400". "O să las intrarea la meci liberă, să vină toată Ungaria, toată Secuimea, toată lumea să vadă spectacolul. Am un feeling că o să fie și un arbitru care poate să comunice cu ei în maghiară.

A ajuns să-mi spună mie Bokor că-s Cooperativă?! Ce Cooperativă, măi băiatule? Cine ești tu, Janos Bokor, să zici de Mărginean? (începe să plângă în direct) Nu e normal să vorbească el așa. O să-l dau în judecată. Eu am făcut mari sacrificii ca să reușesc în sport!", a spus Mărginean. 

Citește și:

Jurnalistul GSP Victor Vrînceanu, după ce oficialul lui Sepsi a acuzat ziarul că i-a modificat declarațiile: „Din cauza unor oameni ca dumneavoastră, ziariștii ajung să fie chiar amenințați cu moartea de către ultrași” + Înregistrarea audio a interviului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  15 Februarie 2019, 13:13

Nu cred ca Gaz Metan cu Iordanescu pe banca se poate plange de arbitraje.Cert e ca arbitrii romani decid de multe ori castigatoarea unui meci.

fibra
fibra  •  15 Februarie 2019, 12:34

Iesiti din insolventa,ca numai la noi e admis asa ceva.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Februarie 2019, 12:30

mai nea caisa acum te ocupi de arbitraj??? antrenorul se ocupa de echipa restul asi vede de treaba tu ai varianta iconitelor de la tata

Vezi toate comentariile (5)
Comentează