FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

EXCLUSIV Ei decid play-off-ul » CCA a stabilit cine arbitrează Astra - Dinamo și Poli Iași - Viitorul

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2018 16:23

Astra - Dinamo și CSM Poli Iași - Viitorul se joacă în ultima etapă din sezonul regulat, sâmbătă, de la ora 19:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Comisia Centrală a delegat primii doi arbitri de pe lista FIFA la meciurile de sâmbătă care stabilesc ultimele două echipe ce intră în play-off.

Sfârșit de săptămână incendiar în fotbalul românesc! La Iași și la Giurgiu, CSM Poli, Viitorul și Dinamo vor lupta pentru cele două locuri rămase libere în Top 6 din Liga 1. Pentru că meciurile sunt extrem de importante și miza este una foarte mare, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să trimită la cele două confruntări cei mai buni arbitri pe care România îi are în acest moment pe lista FIFA.

Grecul Kyros Vassaras și vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, l-au trimis la Iași, la partida dintre Poli și Viitorul, pe arbitrul numărul 1 al României: Ovidiu Hațegan. Meciul din week-end va fi cel de-al 220-lea din Liga 1 pentru arbitrul din Arad. În actualul sezon mai condus 10 partide, a dat 5 cartonașe roșii și două lovituri de la 11 metri. Ieșenii au mai fost conduși de Ovidiu de 10 ori: 4 victorii și 6 înfrângeri, o singură dată sezonul ăsta, meciul pierdut cu U Craiova, 2-0. Cei de la Viitorul l-au avut la centru de 11 ori până acum: 7 victorii, două remize și două înfrângeri. Ambele meciuri pierdute, chiar în actualul sezon: 1-0 cu Dinamo și 2-0 cu U Craiova

La Giurgiu, la Astra - Dinamo, CCA l-a trimis pe Istvan Kovacs. Arbitrul din Carei a mai fost delegat la 32 de meciuri ale "sitarilor": 13 victorii, 9 egaluri și 10 înfrângeri. În actualul sezon, Astra are două victorii cu Kovacs la centru: 3-1 cu Astra și 2-1 cu Chiajna.

Dinamoviștii s-au întâlnit de mai multe ori cu Istvan, 33 de jocuri: 13 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri. În sezonul actual, "câinii" au două înfrângeri cu Kovacs la centru, 1-0 cu FC Botoșani, 1-0 cu FCSB, și o singură victorie, cu Gaz Metan, 3-0. Kovacs a condus 14 meciuri în actualul sezon, a scos de 7 ori cartonașul roșu din buzunar și a dat 4 penalty-uri. 

2,63e cota caselor de pariuri ca Poli Iași să se impună sâmbătă seară în Copou, în timp ce campioana Viitorul are cota 2,90

1,67este cota pe care bookmakerii o dau pentru victoria lui Dinamo la Giurgiu, favorită clară, iar cei de la Astra au o cotă imensă pentru un succes, 5,50

CALCULE PENTRU CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF

VIITORUL 

  • se va califica dacă nu pierde cu Iași 
  • dacă va pierde, se califică dacă Dinamo nu bate pe Astra

DINAMO 

  • dacă va câștiga, se califică sigur în play-off
  • dacă face egal, se poate califica dacă Iași nu bate pe Viitorul 
  • dacă pierde, are nevoie ca Iașiul să piardă, iar Botoșani să nu câștige cu Gaz Metan

POLI IAȘI

  • dacă va câștiga, se va califica în play-off
  • dacă face egal, se califică dacă Dinamo pierde
  • dacă va pierde, se poate califica dacă Dinamo pierde și Botoșani câștigă. Vor ajunge toate 3 la egalitate, caz în care Iașiul ar fi avantajată de meciurile directe.

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
minell73
minell73  •  23 Februarie 2018, 08:00

Interesant. Cota de 5.50 pentru Astra daca bate. :)))) Tinand cont de cursul celor doua echipe,nu ar fi trebuit sa fie invers?

geo.b.
geo.b.  •  22 Februarie 2018, 23:38

" EXCLUSIV Ei decid play-off-ul "??? Foarte rau ar fi ca ei,arbitri,sa decida play-off-ul. Play-off-ul ar trebui decis de "actorii" principali,jucatorii de fotbal,nu de arbitri si cel mai bun sa castige.

ana_moura
ana_moura  •  22 Februarie 2018, 22:45

fc5b rusine istorica!! ... Toată Romania petrece !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează