FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Eugen Neagoe și-a negociat azi rezilierea contractului cu Sepsi! Motivul pentru care e decis să plece

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2019 15:54

Eugen Neagoe își negociază despărțirea de Sepsi Sf.Gheorghe, locul 6 din play-off. Antrenorul a discutat azi cu șefii echipei posibilitatea rezilierii acordului pe cale amiabilă. 

Potrivit informațiilor GSP.ro, Eugen Neagoe, 51 de ani, a avut azi o primă rundă de discuții cu cei din conducere, dorind să plece de la echipă. Cele două părți nu au ajuns la un acord, urmând să mai aibă discuții și în zilele viitoare.

De ce vrea NEAGOE să plece

Antrenorul nu ar fi de acord ca Attila Hadnagy, noul director general al echipei, să fie cel care controlează campania de transferuri. 

Neagoe vrea să fie el cel care decide cine vine și cine pleacă de la echipă, ca până acum.

  • Pe 25 aprilie, László Diószegi, patronul lui Sepsi, a anunțat că Attila Hadnagy, 38 de ani, este noul director general al echipei. Hadnagy nu a renunțat încă definitiv la activitatea de fotbalist și există posibilitatea, e drept, destul de mică, să mai apară în echipa lui Sepsi.

Olteanul a preluat-o pe Sepsi în noiembrie 2017, când echipa se afla în subsolul clasamentului. În acest sezon a dus clubul în premieră în play-off, etapă în care covăsnenii au însă un palmares dezastruos: un egal și 6 eșecuri!

Ajunge la CSU Craiova? 

Eugen Neagoe ar putea ajunge la CSU Craiova din sezonul viitor. Antrenorul este pe lista patronului Mihai Rotaru, iar mai multe persoane din anturajul acestuia l-au căutat deja pe „Geană”. (Detalii AICI)

Citește și:

Attila Hadnagy, noul director general al lui Sepsi Sf. Gheorghe » Care e obiectivul covăsnenilor pentru sezonul viitor

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  02 Mai 2019, 14:56
Postat de Sabin Ellak pe 01 Mai 2019, 21:01

Hadnagy Attila este potrivit atat ca sportiv-fotbalist,cat si ca jucatorul care a ajutat cel mai mult echipa sa intre in liga 1-a.Este nascut si crescut in secuime,asa ca este cea mai potrivita alegere . Succes domnule Hadnagy,si sa faceti ordine si liniste in echipa si apucati-va de joc !

Deci nu profesionismul conteaza, daca e secui, e bun. Sper ca majoritatea suporterilor gandeste altfel.

zinzir
zinzir  •  02 Mai 2019, 01:53

Amatorism, cum sa se ocupe de trasferuri un fotbalist care in afara de datul in basica nu mai are nici un fel de pregatire sau experienta?

103179470776675
Sabin Ellak  •  01 Mai 2019, 21:01
Postat de sepsi.osk pe 01 Mai 2019, 16:40

Era de asteptat. Sa-l pui pe Hadnagy director general e cea mai mare greseala domnule Diószegi!

Hadnagy Attila este potrivit atat ca sportiv-fotbalist,cat si ca jucatorul care a ajutat cel mai mult echipa sa intre in liga 1-a.Este nascut si crescut in secuime,asa ca este cea mai potrivita alegere . Succes domnule Hadnagy,si sa faceti ordine si liniste in echipa si apucati-va de joc !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close