FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

EXCLUSIV Eugen Neagoe și Janos Bokor, reclamați de Dinamo la Comisia de Disciplină!

Eugen Neagoe riscă să fie suspendat după declarațiile la adresa clubului Dinamo
Eugen Neagoe riscă să fie suspendat după declarațiile la adresa clubului Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 10:27

Disputa dintre Dinamo și Sepsi Sfântu Gheorghe continuă la Comisia de Disciplină a FRF, unde șefii „câinilor” i-au reclamat pe Eugen Neagoe, antrenorul covăsnenilor și Janos Bokor, managerul formației de pe locul 5 din Liga 1.

Conducerea dinamovistă nu i-a iertat pe cei doi pentru declarațiile date înainte și după meciul câștigat de „câini” la Sfântu Gheorghe, scor 1-0, așa că i-a reclamat pe aceștia.

Ambii sunt chemați miercuri pentru a da socoteală la Comisia de Disciplină. Rămâne de văzut dacă se va aplica vreo sancțiune împotriva lor.

Eugen Neagoe a atras atenția în mai multe rânduri la faptul că se vorbește prea mult despre participarea în play-off a lui Dinamo, atât înaintea meciului, cât și după, la conferința de presă (DETALII AICI).

Janos Bokor a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor, iar declarațiile acestuia n-au fost deloc pe placul șefilor lui Dinamo (DETALII AICI). 

„Este adevărat că am fost chemați la Comisia de Disciplină la cererea clubului Dinamo. Mai multe nu știu să vă spun în acest moment”, a spus Eugen Neagoe pentru GSP.RO.

"Nu e normal să ne spălăm rufele în public. Vorbim doar la comisii"
Bogdan Bălănescu, secretar general Dinamo

Citește și:

Radiografia erorilor COLOSALE care au costat-o pe Dinamo încă un sezon: strategie haotică, antrenori la foc automat și greșeli de amatori

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
103179470776675
Sabin Ellak  •  18 Februarie 2019, 13:43

In loc sa joace fotbal,ultrasii si conducerea dinamovista se ocupa de spalarea rusinoasa a comportamentului nesportiv si suburban ! Cel mai rasist club din Romania,nu poate accepta faptul,ca echipa covasneana a fost mai buna ca ei,se comporta civilizat in ciuda faptului,ca spectatorii sai canta si sustin favoritii in limba entitatii lor,cea ce nu este ilegal si importiva regulamentelor sportive ! !Jucati fotbal fratilor si renuntati la comportamentul nesportiv,rasist si provocator!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează