FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fermecat de Rednic: Tade e jumătate din Subotici!

Tade a mai jucat în carieră pentru: Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness, St. Johnstone, CFR, FCSB, Qatar SC și Maccabi Petah Tikva
Tade a mai jucat în carieră pentru: Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness, St. Johnstone, CFR, FCSB, Qatar SC și Maccabi Petah Tikva

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 08:27

Atacantul francez Gregory Tade a acceptat un salariu de 4.000 de euro pe lună, adică 50% din cât încasa vârful pe care Mircea Rednic l-a dat afară recent.

Gregory Tade, 32 de ani, a făcut ieri dimineață vizita medicală, după care a mers la RIN Grand Hotel, unde a semnat contractul cu Dinamo.

Fostul golgeter al României din sezonul 2014/2015 a fost convins de antrenorul "câinilor", Mircea Rednic, să accepte un salariu mult mai mic decât media actuală a echipei.

Francezul va încasa lunar 4.000 de euro, urmând ca remunerația să crească dacă Dinamo se va califica în play-off. Tade vine în Ștefan cel Mare liber de contract, după ce s-a despărțit în vară de Maccabi Petah Tikva, din prima ligă a Israelului.

Interesant este că Gregory a fost cumpărat în vara lui 2015 de FCSB de la Cluj în schimbul a 500.000 de euro, dar a dezamăgit crunt la echipa patronată de Gigi Becali.

Dintr-un total de 24 meciuri jucate în Liga 1, atacantul a marcat doar 4 goluri pentru roș-albaștri. Adică un gol la 6 partide! Becali l-a lăsat să plece liber de contract vara imediat următoare pentru a scăpa de salariul foarte mare pe care fotbalistul îl avea.

18 goluria marcat Tade pentru CFR în sezonul 2014/2015, când a câștigat titlul de golgeter al României

25 de goluriîn 74 de meciuri a marcat Tade în Liga 1, all-time. Acesta a jucat pentru CFR și FCSB

450.000 €valorează Tade în acest moment. În 2015 era cotat la 1,7 milioane de euro

15.000 €pe lună câștigă Nistor, cel mai bine plătit dinamovist

Montini semnează azi!

Celălalt atacant pe care Mircea Rednic îl vrea în "haită" este Mattia Montini, 26 de ani. Vârful italian a fost în ultima perioadă în probe, iar "Puriul" a decis să-l păstreze. Montini este așteptat astăzi la birourile clubului pentru a parafa contractul cu trupa din Ștefan cel Mare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
vasy86le
vasy86le  •  13 Noiembrie 2018, 18:41
Postat de calinescu_ pe 13 Noiembrie 2018, 17:40

L-AM VAZUT PE ZENKE , O CATASTROFA , VINE SI TADE ALTA SI MAI MARE ....!!!! AMBII LANGA LUANA ....!!!DEZGUSTATOR .....!!!!! STRAMBU E UN ANTRENOR BUN , POATE SA SCOATA CAMPIONATUL LA BUN SFARSIT CU CE AVEAM , DAR ACUMA STRICA TOT CU RELICVELE LUI ....!!!! ASTA E STRAMBU....!!!!

Ai vazut pe naiba, Zenke a jucat cateva minute, nu prea avea ce demonstra... Viteza are, centreaza destul de bine, chiar daca la prima centrare a centrat dupa ce iesise mingea din teren, acum sa vedem dupa ceva timp cum va juca.

vasy86le
vasy86le  •  13 Noiembrie 2018, 18:37

Tot vad comentarii cum ca a demonstra la fcsb ce poate, pai mai oameni buni, la fcsb l-a avut pe Gigi antrenor nu pe Rednic.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  13 Noiembrie 2018, 17:43

Nu stiu cum vor juca achizitiile lui Rednic (dar mai slab ca ce are Dinamo acum,inafara de 1-2, nu cred ca se poate) dar vad ca Puriul se misca intr-un ritm galopant.Daca reuseste toti care il denigrau ar trebui sa-si ceara scuze.Da nu ma astept la asa ceva de la niste nulitati!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează