FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Flavius Stoican își prelungește contractul pe doi ani cu Poli Iași

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 20:51

Adrian Ambrosie a dezvăluit pentru Gazetă că Flavius Stoican, tehnicianul în vârstă de 42 de ani, aflat la un moment dat și pe lista Craiovei, și-a dat acordul pentru un nou contract, până-n 2021.

Poli Iași ține cu dinții de Flavius Stoican. Chiar dacă a ratat o a doua calificare consecutivă în play-off, iar în play-out echipa are un parcurs oscilant, tehnicianul oltean se bucură în continuare de toată încrederea conducerii clubului.

Președintele executiv Adrian Ambrosie a dezvăluit, pentru Gazetă, că i-a propus prelungirea cu doi ani a contractului scadent în vară, iar Stoican și-a dat deja acordul.

„Am discutat cu el inclusiv despre Craiova, după ce s-a scris în presă că ar fi pe lista lui Rotaru. Dar Flavius m-a asigurat că din Bănie nu l-a contactat nimeni”, a precizat oficialul ieșean.

Al doilea cel mai longeviv

Ambrosie n-a dorit, în schimb, să vorbească despre condițiile financiare ale noii înțelegeri: „Vă pot spune doar că i-am oferit condiții bune”.

Stoican este plătit la Iași cu 6.000 de euro net lunar, iar după concedierea lui Mangia de la cârma Științei a devenit al doilea cel mai longeviv antrenor în funcție din Liga 1, după Gică Hagi (Viitorul): un an, 10 luni și 4 zile.

„Abia aștept să merg la DIICOT”

Clubul i-a făcut plângere penală lui Horia Sabo, dar directorul general susține că „e doar un tertip, având ca scop denigrarea mea și a echipei mele, dar și tergiversarea proceselor civile pe care le au cu mine. Asta arată că se tem. Abia aștept să ajung în fața unui anchetator, să povestesc afacerea «Politehnica Iași» de la cap la coadă. Iar apoi voi face poate și eu o plângere pentru denunț calomnios”.

Ambrosie, la rându-i, a precizat că „Poli a fost îndreptățită să facă acest demers la DIICOT, ținând cont de toate câte s-au întâmplat de când Sabo a venit în Copou. Haideți să lăsăm organele abilitate să-și facă treaba și să vedem concluziile. El poate să povestească orice. Să depună și o plângere, dacă vrea. Chiar ne bucurăm. Credeți că dacă nu eram curați am fi făcut acest pas?!”.

Citește și:

Pro și contra ultimei decizii a lui Burleanu legată de fotbalul juvenil: „Nu văd cum vor mai fi motivate cluburile” / ”Lăsăm copiii și gratis la Hagi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10205104566405066
Stoica Emilian-dan  •  17 Aprilie 2019, 14:31

Mare greseala cu prelungirea contractului a lui Stoican!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează