FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Florin Bratu: "Nici în viaţa asta, nici în celelalte la Steaua" » Se vede totuși lucrând cu un patron ca Gigi Becali

Florin Bratu este tipul de om direct, sigur pe sine, încăpăţânat și autoritar FOTO Eduard Apostol
Florin Bratu este tipul de om direct, sigur pe sine, încăpăţânat și autoritar FOTO Eduard Apostol

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 00:00

Florin Bratu, 38 de ani, a vorbit într-un interviu mai amplu acordat Gazetei și despre marea rivală, FCSB, și și-a exprimat atașamentul față de echipa pe care o antrenează menționând că niciodată nu va merge la roș-albaștri.

- Domnule Bratu, cine ia titlul?
- Am zis că ba CFR Cluj, ba Steaua, s-au tot schimbat. Dacă-şi câştigă meciurile, ardelenii sunt campioni. Aş fi vrut să văd mai mult fotbal. Ambele echipe au jucători de calitate, dar au dat-o în şah, au jucat cu teamă una contra alteia. CFR şi Steaua au cele mai bune loturi din Liga 1, puteau arăta mai mult.

- Aveţi vreo preferinţă cine să câştige?
- Nu. Să fie sănătoşi toţi!

- Vă bucură eşecurile Stelei?
- Nu mai am timp să mă gândesc la aşa ceva, să stau să sărbătoresc că pierd rivalii. Mă preocupă doar echipa mea.

- Dacă vi s-ar ivi vreodată ocazia, aţi accepta să fiţi antrenorul Stelei?
- Nu se va întâmpla niciodată acest lucru. Nici în viaţa asta, nici în alta! Eu sunt crescut aici în spiritul dinamovist, lumea mă respectă pentru asta, eu respect Dinamo, nu se pune problema de aşa ceva.

Cum ar lucra cu Becali

- E Steaua sau FCSB?
- Steaua! Eu am jucat contra acestei echipe la începutul anilor 2000, eu doar pe aceasta o cunosc. Aşa am perceput-o mereu, aşa îi zic.

- Aţi putea rezista cu un patron precum Gigi Becali?
- Cred că da. Trebuie să ştii să ai tact, să ai cunoştinţe foarte multe, iar dacă patronul simte aceste lucruri, probabil te lasă în pace. Aşa văd eu. Cred că am capacitatea necesară de a lucra cu un astfel de patron pe care eu, sincer, îl respect pentru ceea ce a făcut în fotbal.

- Preferaţi un patron ca el, guraliv, temperamental, dar investitor, aducând la echipa lui tot ce e mai bun în România, sau pe Ionuţ Negoiţă, care nu dă telefoane, nu face schimbări, dar nici nu aduce jucători?
- Domnul Negoiţă a stat într-o perioadă dificilă la Dinamo, domnul Becali bagă mai mulţi bani, însă vedem că de 3 ani de zile Steaua are probleme. În viaţă, banii nu sunt totul. Trebuie să fii atent şi cum bagi banii, şi pe cine cumperi, ce oameni aduci la echipă ca să ai echilibru şi să faci performanţă.

Interviul complet cu Bratu, în care tehnicianul vorbește despre transferurile lui Dinamo, cum va arăta echipa sezonul viitor, ce relație are cu Dănciulescu și ce jucător de la FCSB ar aduce în Ștefan cel Mare, îl găsiți în ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
lucghencea
lucghencea  •  15 Mai 2018, 16:03

E foarte bine ca dl. Bratu isi anticipeaza in viitor si posibilitatea ca sa antreneze la F.C.Fcsb fiindca in Ghencea chiar n-ar avea ce sa caute vreodata , asa cum de exemplu Marius Lacatus 7 nu va antrena vreodata la Dinamo . Insa in baza de antrenament a ilfovenilor de langa centura inspre comuna Berceni ar avea destule sanse sa poposeasca in viitor de ce nu sa si semneze contracte la clubul lui becali . Succes Dl. Bratu poate veti reusi in ce va propuneti ! Si ca modalitate de transport , parca e mai usor de ajuns la centura Berceni din Sos. Stefan cel Mare decat in Bd. Ghencea ! E mai lejer traficul auto !

stoichkov10
stoichkov10  •  15 Mai 2018, 09:48
Postat de Neculaescu Mircea pe 15 Mai 2018, 08:27

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antishtoia
antishtoia  •  15 Mai 2018, 08:59
Postat de Simi Bidilean pe 15 Mai 2018, 04:55

BINE INTELES CA LA VALOAREA LUI ACTUALA CA ANTRENOR , NU POATE ANTRENA F.C.S.B. STEAUA IN RO . SANT. PUTINI ANTRENORI RECOMANDATI PENTRU A ANTRENA ACEASTA FORMATIE . POATE GARDIOLA , MURINIO ORI ANTRENORUL LUI ATLETICO MADRID - IMI SCAPA NUMELE . TOT CE ARE MAI BUN FODDBALUL RO. ESTE LA F.C.S.B. DOAR DACA MAI ADUCE 2 FUNDASI CENTRALI DE REZERVA .

E doar fcsb! Nume de *** pentru o echipa si suporteri la fel!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează