FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Fost antrenor la FCSB și la CFR, Bergodi a analizat derby-ul de sâmbătă și dă verdictul: "Ea e favorita" » Scenariu groaznic cu Lazio

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 00:06

Cristiano Bergodi a analizat pentru ediția tipărită a Gazetei de vineri următoarele două partide ale echipei lui Nicolae Dică, cu CFR Cluj și cu Lazio.

Italianul cunoaște în detaliu cele 3 echipe despre care vorbește: a fost căpitanul lui Lazio și i-a antrenat atât pe bucureșteni, cât și pe clujeni.

"CFR E FAVORITA, STEAUA NU ARE VâRF"

"Clujul mi se pare favorita. E o trupă bine așezată, pragmatică, știe să speculeze avantajele. Petrescu are fotbaliști cu experiență mare, pe Culio și pe Deac chiar îi cunosc bine. Și mai e un motiv pentru care mi se pare mai bună CFR: din ce știu eu, Steaua nu va avea vârf în meciul de sâmbătă.

E un dezavantaj, unul dintre Alibec și Gnohere ar fi echilibrat disputa. Așa, Clujul e mai bun. Ceea ce nu înseamnă că titlul va fi luat de CFR neapărat. Am prins și eu un pic sistemul acesta cu play-off și cu play-out când eram la ASA Târgu Mureș. Play-off e un alt campionat, se poate întâmpla orice. Sfatul meu e să nu excludeți din calcule Craiova atunci când vă întrebați cine va lua titlul! Universitatea e bună și poate să recupereze distanța care vi se poate părea mare acum", a precizat Bergodi. 

Italianul are informații de ultimă oră și dezvăluie un scenariu groaznic pentru trupa lui Dică în ce privește turul cu Lazio! Citește interviul integral doar în Gazeta de vineri (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală disponibilă deja - AICI)

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
capca1
capca1  •  09 Februarie 2018, 19:55

Ce să-ți spun, cine nu-și dă seama că CFR este net avantajată în duelul cu FCSB ?! Antrenor, staff, arbitrii... râul, ramul, luna și cu stelele, conjuncția planetelor...CFR va câștiga, fără doar și poate, titlul! O echipă ce nu și-a plătit jucătorii ( vezi cazul “Voiculeț”), acum un an, poate ajunge ca, într-un an, să tragă la titlu ! Acum vreo cinci ani Beto a căzut în fund de ciudă că a luat un gol de la Voința Sibiu iar arbitrii au anulat golul. Pe urmă , arbitrii au fluierat pentru ei ani și ani de zile, nu știu titlu sau trofeu luat de CFR fără să nu-i fi ajutat arbitrii. Aaa, ba da, finala Cupei cu Dinamo, când, de la 0-2 au egalat la 2 și au câștigat la 11 m. Pe de altă parte, FCSB îl are pe singurul Demiurg și ajutoarele Sale : MM și Mache . Dică e pregătit de meci, are două telefoane cu baterie full , să poa’ să răspundă când îl sună patronul... Sper să bată CFR, măcar mimează fotbalul . Becali este atât de cocalar că , chiar mi-e silă, vreau să se ducă-n cap !

928854273813332
Ion Elisei  •  09 Februarie 2018, 18:59

FCSB va bate CFR-ul fara drept de apel , mai discutam , chiar si fara Alibec si portarul plecat !

356623354529695
Constantin Marinescu  •  09 Februarie 2018, 18:06

Dacă arbitru este corect CFR câștiga fără probleme. Dar tare mă tem ca a început jocurile de culise. Cred ca arbitrul va decide victoria Stelei. Sa dea Domnu sa mă înșel.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează