FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Fotbalistul dorit de Becali, tot mai aproape de FCSB: "Au venit ofertele. Da, Steaua e o variantă"

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 12:53

Sorin Drapanotis, reprezentantul lui Sebastian Mailat, a acceptat să ofere o scurtă declarație legată de jucătorul său, care e în conflict cu cei de la ACS Poli Timișoara.

"Acum mă îmbarc în avion, dar vă voi răspunde foarte repede la întrebările legate de acest caz. Da, am depus memoriu și așteptăm recursul joi. Eu am deja câteva oferte pentru băiat.

Sunt oferte și din Liga 1, dar și din Europa. Chiar și Steaua reprezintă o variantă pentru el. De fapt, Steaua tot timpul e o variantă", a fost reacția scurtă a lui Sorin Drapanotis pentru GSP.ro.

Sebastian Mailat (mijlocaș/19 ani) a depus actele la FRF pentru a deveni jucător liber de contract în luna septembrie a acestui an, iar joi va avea loc recursul.

Pe 28 septembrie, Sebastian Mailat fusese declarat liber de Comisia Națională pentru Soluția Litigiilor din cadrul FRF. Motivul? Fotbalistul invoca neplata unor salarii restante. CNSL i-a dat dreptate, însă clubul bănățean a făcut recurs. Mijlocașul a rămas la ACS Poli, iar joi este așteptată o decizie definitivă în acest caz.

250.000 €e cota de transfer a lui Mailat, conform transfermarkt.de

14 meciuri
a jucat Mailat pentru ACS Poli Timișoara în acest sezon de Liga 1, reușind și două goluri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
478005029051532
Mihai Lupu  •  08 Noiembrie 2017, 17:46

Distrugatorul de jucatori mai da un tun .ma intreb cati jucatori tineri va reusi sa faca performanta la fcsb.O fi avand el bani ,dar cei ce raspund trebuie sa-i faca si lui becali o verificarecum de toti impresarii se duc pusca la el,nu cumva foleseste tertriplurile verilor sai ,iar banii negri se invart fara sa fie declarati pe le impresari.oare din ce primesc acesti impresari cat se da la stat

maradona5
maradona5  •  08 Noiembrie 2017, 17:34
Postat de indolentuu pe 08 Noiembrie 2017, 15:27

ba mie mi place ce fata are becali in poza asta seamana cu motanu ala gri din balanel si miaunel cind pune ceva la cale

Stapinul nostru nea gigi are creier de cioban si e bine. Hei hei hei! ! !

485809194904413
Costel Tudor  •  08 Noiembrie 2017, 16:05

Propun ca GSp. sa se numească Gazeta FCSB si atunci știm o treaba !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează