FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRȚIRE

EXCLUSIV Fotbalistul făcut praf de MM Stoica tocmai și-a reziliat contractul!

Victor Rîmniceanu îl blochează pe Harlem Gnohere FOTO: Raed Krishan
Victor Rîmniceanu îl blochează pe Harlem Gnohere FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 17:14

Campion în sezonul trecut cu Viitorul, Victor Rîmniceanu (28 de ani) a semnat la finalul lunii ianuarie cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Totuși, goalkeeper-ul trecut și pe la Dinamo n-a stat mult la echipa lui Neagoe.

Portarul de 28 de ani și-a reziliat azi, de comun acord, contractul cu Sepsi, urmând ca din vară sa semneze cu un alt club din postura de jucător liber de contract.

Surse GSP.ro susțin că intre cele două părți au existat mai multe păreri în contradictoriu, așa că au decis să rupă înțelegerea, în ciuda evoluțiilor destul de bune pe care portarul le-a avut.

Cel mai probabil goalkeeperul va părăsi în vară România, urmând să dea curs unei oferte din străinătate. Portarul a fost dorit în iarnă de cluburi din Kazahstan, Polonia și Cipru, însă a ales Sepsi.

Este al doilea fotbalist care își reziliează contractul cu Sepsi, după Patrick Petre. Vezi detalii AICI!

MM nu l-a vrut la FCSB

După plecarea lui Florin Niță la Sparta Praga, Victor Rîmniceanu a fost aproape de a semna cu FCSB. Gigi Becali s-a consulat cu Helmuth Duckadam, dar s-a lovit de refuzul categoric al lui Mihai Stoica. 

"Avem 3 portari, pe cine să luăm, pe ăla care l-a făcut campion pe Hagi, dar a luat gol de la 30 de metri? Unde am ajuns dacă un jucător îi dă mesaj patronului să se autopropună?!"Mihai Stoica

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  04 Aprilie 2018, 19:18
Postat de whiteredarad pe 04 Aprilie 2018, 18:37

Nu inteleg de ce "ungurii" il asculta pe antrenor si renunta la Ramniceanu, un portar foarte bun, in orisicecaz, peste tot ceea ce are, acum, Sepsi. Tineti minte : "Prostia se plateste " !

Vorbesti ca sa faci curent ,de unde stii tu ce a fost acolo ?

sanlyan
sanlyan  •  04 Aprilie 2018, 19:15

Este un post vacant pentru el la ACS Poli - avem nevoie de un portar bun

t0ni
t0ni  •  04 Aprilie 2018, 18:54

MM si cu Jiji sunt toata treaba prin fotbalul romanesc si GSP nu uita sa ne tina la curent ca exista acesti doi mari eroi ai fotbalului si sportului romanesc! Bine ca nu s-o apucat astia doi si de tenis...! :-)))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează