FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV FOTO Ce o așteaptă pe FCSB la Botoșani! A plouat toată noaptea, dimineață a început să ningă: cum arată suprafața de joc

FOTO: Ionuț Tabultoc +8   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 13:24

Iarna și-a intrat în drepturi în Moldova, la Botoșani, unde FCSB va juca azi un meci extrem de important. Formația roș-albastră are 8 puncte sub CFR Cluj și orice rezultat în afara victoriei azi ar însemna un adevărat dezastru. 

Vremea nu ține cu echipa lui Nicolae Dică. La Botoșani a plouat toată noaptea, iar spre dimineață a început să ningă. Cornel Șfaițer, președintele onorific al clubului, a anunțat că se fac eforturi mari pentru ca suprafața de joc să fie practicabilă. 

"Cam ninge la Botoșani. E zăpadă pe teren. Mobilizăm oamenii să putem asigura terenul. Va fi foarte greu. Din păcate nu va fi un teren extraordinar. Când am văzut prognoza meteo de la Botoșani ne-am dat seama că vor fi probleme.

A plouat toată noaptea, iar acum s-a transformat în zăpadă. O să fie impracticabil terenul. Se dă zăpada de pe gazon. Sunt oameni de dimineață care lucrează la gazon. Din păcate o să fie proastă suprafața de joc", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

La acțiunea de deszăpezire a stadionului au participat 25 de persoane, printre care și suporteri din galeria celor de la FC Botoșani. 

-2 grade
Celsius este temperatura care se va înregistra la Botoșani la ora meciului. Sunt 5% șanse de precipitații.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (27)
blatistu49
blatistu49  •  10 Decembrie 2017, 16:55
Postat de stelbz pe 10 Decembrie 2017, 15:07

Din momentul acesta toti jucatorii sunt obligati sa se concentreze suta la suta pe CAMPIONAT. La Botosani toti trebuie sa nu aiba in gand decat victoria. La lotul si la valoarea individuala FCSteaua nu are voie sa mai piarda niciun punct. Imi pare rau ca nu joaca Teixeira, cel mai bun exemplu de ANGAJAMENT TOTAL pentru alde Man, Coman, Nedelcu, Tanase; cand acestia vor actiona in teren precum Teixeira echipa nu va mai pierde. Sa speram ca Budescu si Bizonul vor fi determinanti in obtinerea victoriei in aceasta seara.

dispari hibridule

sexilian
sexilian  •  10 Decembrie 2017, 16:49

nu cred ca v-a fi blat,doar omenie............

blocatu
blocatu  •  10 Decembrie 2017, 16:49

memorabile aia a lui Straton! jucam la noi acasa, avem mult noroi acolo! :D cum dracu` ca la Ovidiu gazaonul e impecabil tot anul si la astia si vara daca ploua e orezarie?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează