FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENT

EXCLUSIV FOTO+VIDEO Imagini de la antrenamentul CFR-ului, după confruntarea cu FCSB » Conversaţie intensă a lui Dan Petrescu înainte de pregătire

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +8   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 19:25

CFR Cluj a avut un antrenament cu o intensitate redusă după partida cu FCSB de joi seara (1-1), iar Dan Petrescu s-a alăturat jucătorilor în timpul şedinţei de pregătire.

Tehnicianul a ieşit pe teren cu câteva minute înaintea jucătorilor săi şi, alături de team-managerul Cristian Panin, a comentat energic fazele de joc din meciul cu FCSB.

Imediat ce fotbaliştii clujenilor au ieşit la pregătire, Dan Petrescu li s-a alăturat şi a început să facă încălzirea cot la cot cu ei.

După egalul cu FCSB din Gruia, 1-1, CFR Cluj rămâne liderul la zi în Liga 1, cu un avans de patru puncte faţă de următoarele trei echipe din clasament. În runda următoare, CFR joacă în deplasare cu Astra.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează