LIGA 1    •   BANDEROLĂ

EXCLUSIV Gata, Miriuță a ales! Cine va fi noul căpitan al lui Dinamo

Articol de — Victor Vrînceanu Duminica, 14 Ianuarie

Vasile Miriuță l-a ales pe  Steliano Filip să fie noul lider din teren al ”câinilor roșii”.Antrenorul lui Dinamo a declarat că nu este hotărât pe cine va pune căpitan, dar că va alege dintre Steliano Filip, Sergiu Hanca și Ionuț Nedelcearu. Gazeta a aflat că Vasile Miriuță s-a decis și a avut deja o discuție în care i-a transmis fundașului stânga că va fi noul căpitan al "câinilor roșii". Steliano este cel mai vechi jucător din lotul roș-albilor, venind la echipă în 2012.

Cel mai probabil, vicecăpitan va fi nașul lui Filip, Sergiu Hanca. Mijlocașul dreapta a declarat de curând, într-un interviu, că îl consideră pe Steliano căpitanul dinamoviștilor după transferul lui Paul Anton la Anji, în Rusia. 

5 goluri în 128 de meciuri a marcat Filip în Liga 1 all-time pentru Dinamo

"Voi alege căpitanul şi vicecăpitanul dintre Hanca, Filip și Nedelcearu. Pe la toate echipele la care am fost, eu am pus căpitanii"Vasile Miriuță, antrenor Dinamo, la Telekom Sport

Comentarii (22 ) Adaugă comentariu

dynamo.dresden  •  14 Ianuarie 2018, 19:26

Filip sa plece si sa ne lase nu merita sa fie capitan mai bine se duce prin turcia grecia rusia ca doar acolo are negoita tarabe . Sa u poate la noi la europa acola la capatu lu 21 sal puna pe o taraba negoita ca el vinde mult si la preturi ieftine

dinamo_fan  •  14 Ianuarie 2018, 15:35

Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sa strangem semnaturi sa fie obligatoriu un test IQ inainte sa postezi pe gsp si rezultatul sa fie afisat sub numele celui care posteaza. sa vezi atunci distractie.

dinamo_fan  •  14 Ianuarie 2018, 15:33

Postat de cpt.ahab pe 14 Ianuarie 2018, 12:54

Doar Penedo ar fi meritat.

dupa ce a tras chiulul la reunire..imposibil.

Vezi toate comentariile (22)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase