FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Gică Popescu ofertat de CFR Cluj! Motivul refuzului: „Doar dacă eram animal, luam banii și treceam peste!”

Articol de , - Publicat vineri, 14 iunie 2019 11:10

Gică Popescu, președintele clubului Viitorul, a dezvăluit într-un interviu EXCLUSIV pentru GSP că, până să ajungă lângă Hagi, a avut o ofertă și de la campioana CFR Cluj. A refuzat fiindcă nu putea face parte dintr-o echipă care evoluează contra lui Hagi într-o competiție.

Citește AICI interviul integral cu Gică Popescu!

„Da, a fost o ofertă de la CFR. Oferta era să merg la Cluj la pachet cu Dan Petrescu. Și m-a mai ofertat CFR și după. Mi-era imposibil! Imposibil! Nu pot să fiu contra lui Gică! N-am cum să lupt cu sentimentele! Când vine Gică în București, stăm seară de seară împreună, vorbim despre fotbal, vedem meciuri. Noi avem o relație aparte.

Diferența, ca mod de petrecere a timpului împreună, e că eu mai și gătesc. Lui nu-i place să gătească. În 90 la sută din timp vorbim despre fotbal, dar mai discutăm și alte subiecte, inclusiv despre copii, despre planurile lor.

Hagi a făcut mult mai multe lucruri pentru mine, are un suflet incredibil! Nu voi uita niciodată cum s-a purtat cu mine, sunt lucruri imposibil de uitat. Dacă ești om. Dacă ești animal, ții mai mult la bani și treci peste. Pentru că sunt om, n-am avut cum să merg într-un club și să devin adversarul lui Hagi în campionat”, a declarat Gică Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

EXCLUSIV Gică Popescu povestește un episod incredibil cu Hagi: „Eram la masă cu familiile, dar m-am ridicat și am plecat, că era să ne luăm la bătaie!”

Gică Popescu: „Louis Munteanu e următorul nume pe care îl dă Viitorul! E senzațional”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fairplayromania
fairplayromania  •  15 Iunie 2019, 05:30

Din Urzeala Tronurilor, episodul 6, Un puşcăriaş cinstit ! ....apropos, cine ti-a facut oferta de la CFR ? Boc?

maistor_kokir
maistor_kokir  •  14 Iunie 2019, 17:41

Ei sunt cumnati, deci sunt mai mult decat fosti colegi de nationala.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  14 Iunie 2019, 15:39

Dar impotriva Craiovei se poate oricand si o poti sabota cu dulce satisfactie caci e mult de cand Craiova te-a facut om.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează