FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

EXCLUSIV Imaginile care îl dau de gol pe Gigi » Dovada că FCSB s-a înțeles cu Claudiu Belu! Motivul pentru care a ascuns Becali transferul

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 01:54

Transferul lui Claudiu Belu, 25 de ani, la FCSB, anunțat luni în exclusivitate de GSP.RO, fusese dezmințit de Gigi Becali. Patronul „roș-albaștrilor” anunțase că mutarea nu este reală, însă GSP.RO a intrat și în posesia unor imagini care confirmă acordul între jucător și vicecampioană.

Aflat în ultimele șase luni de contract cu Astra, Claudiu Belu a ales să semneze cu FCSB, formație la care va evolua din vară. După ce informațiile despre acord au fost publicate de GSP.RO, Gigi Becali s-a grăbit să infirme mutarea la TV DigiSport: „Este o minciună! Nu este nimic adevărat, nu știu de unde a apărut informația”.

Patronul lui FCSB a fost trădat însă chiar de Belu și de Anamaria Prodan, impresarul jucătorului. Aceștia s-au fotografiat la Palatul lui Gigi Becali și au postat imaginile pe site-urile de socializare. Cei doi apar împreună într-o cameră de zi din Palat, aflată în apropierea celei în care Gigi Becali ține conferințele de presă.

belu palat
În stânga, imaginea postată de Belu și Prodan în ziua în care s-au semnat actele. În dreapta, o poză mai veche cu patronul lui FCSB în aceeași cameră de la Palat.

8 jucătoria transferat FCSB de la Astra înainte de Belu în ultimii trei ani: Alexandru Stan (2018), Constantin Budescu, Junior Morais, Filipe Teixeira, Denis Alibec (toți 2017), William, Boldrin și Gabi Enache (toți 2016)

De ce a mințit Gigi?

Becali și-a dorit ca transferul lui Belu să rămână un secret. Motivul? Suspiciunile care deja apăruseră în jurul confruntării dintre Astra și FCSB! GSP.RO a dezvăluit că giurgiuvenii au o datorie de 400.000 de euro la patronul lui FCSB, sumă care ar fi trebuit să fie achitat din banii veniți din drepturile TV. Surpriză însă, tranșa care ar fi trebuit să fie virată în această săptămână a întârziat, astfel că duelul direct din play-off o găsește pe Astra datoare financiar față de vicecampioană. (Detalii AICI)

Vezi și: 

GALERIE FOTO Extravaganță și viață de lux » Cine e Claudiu Belu, noul transfer al FCSB: superbolizi, ceasuri scumpe și vacanțe exotice: „Bilzerian din Giurgiu”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
poison
poison  •  16 Martie 2019, 11:23

Fotbal Club FCSB DISPARE după acest sezon. Ce bine!

minell73
minell73  •  16 Martie 2019, 11:23
Postat de Valentin Onea pe 16 Martie 2019, 09:16

Era de astepta sa se intimple asta. De ce a tras Astra asa de tare cu CFR si CRAIOVA ? Poate le mai scadea gigi din datorie. S-o vedem acum cu fcsb cum i-si da viata pe teren............... Facem pariu ca i-a de la 3 in sus ???

Facem pariu ca bate Astra?

stfb
stfb  •  16 Martie 2019, 11:14

are belu niste cearcane de parca si a pierdut noptile printre ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează