FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Încă un român ajunge la o formație din Bulgaria » Astăzi efectuează vizita medicală

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2017 10:54

După mijlocașul Dragoș Firțulescu (28 de ani) și atacantul Sergiu Negruț (24 de ani), ultima oară la Pandurii Târgu-Jiu, va face astăzi vizita medicală pentru gruparea bulgară Beroe Stara Zagora.

După despărțirea de Pandurii, ambii vor semna sâmbătă cu echipa care a terminat pe locul 8 sezonul trecut în prima ligă bulgară, la egalitate de puncte cu Botev Plovdiv.

Crescut de CFR Cluj, Negruț s-a transferat la Pandurii în ianuarie 2017, după trei sezoane în tricoul ardelenilor și are un total de 60 de meciuri și 8 goluri marcate în Liga 1.

250.000 €este cota de transfer a lui Negruț pe site-ul transfermarkt.com

Firțulescu a ajuns liber de contract la Pandurii la începutul acestui an, după ce a evoluat în stagiunea precedentă la Râmnicu Vâlcea. Printre echipele pentru care a jucat de-a lungul carierei se regăsesc Universitatea Craiova, U Cluj, UTA și Dinamo.

200.000 €este cota lui Firțulescu pe transfermarkt.com

În Bulgaria, Firțulescu și Negruț se vor duela cu Moți și Keșeru, fotbaliștii campioanei Ludogoreț.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează