FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă un român s-a transferat în campionatul Cehiei, la Praga!

Sergiu Popovici // FOTO: Cristi Preda
Sergiu Popovici // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 16:40

După Stanciu, Vătăjelu și Florin Niță, un alt român va evolua în campionatul Cehiei începând din sezonul viitor. 

Surse GSP.ro anunță că Sergiu Popovici, fundașul stânga al celor de la Gaz Metan Mediaș, s-a înțeles cu formația din prima ligă cehă Bohemians Praga, locul 7 în sezonul recent încheiat. 

Popovici, în vârstă de 25 de ani, poate fi folosit atât ca fundaș cât și ca mijlocaș stânga. De-a lungul carierei, acesta a evoluat pentru Flacăra Făget, FC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Argeș, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș.

Reprezentanții clubului ceh l-au urmărit pe Popovici la ultimele partide ale celor de la Gaz Metan, fiiind profund impresionați de evoluțiile acestuia, care a și înscris un gol în semifinala Cupei cu AFC Hermannstadt. 

Este de departe cea mai importantă mutare a carierei pentru Popovici, care va avea un salariu lunar de aproximativ 10.000 de euro, ceea ce reprezintă un adevărat boost financiar. 

300.000 €e cota de piață a lui Popovici, potrivit transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close