FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Interviu cu Dan Nistor după revenirea la Dinamo: "Am picat la mijloc, nevinovat! M-am întors acasă, să vină Steaua!"

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 16:26

Așa cum GSP.ro a anunțat acum două zile, Dan Nistor a semnat azi cu Dinamo un contract valabil până în iunie 2020 și va pleca luni cu roș-albii în cantonamentul de la Limassol.

Mijlocașul de 29 de ani a acceptat să vorbească cu Gazeta Sporturilor la scurt timp după ce și-a pus semnătura pe contractul cu "câinii roșii". Nistor vorbește despre plecarea de la Cluj, ce înseamnă Dinamo, dar și actuala echipă a bucureștenilor.

- Dane, ai semnat cu Dinamo. Ce trăiri ai?
- Simt că m-am întors acasă. După ce s-au rezolvat lucrurile cu CFR d-abia așteptam să plec mai repede spre București, să semnez actele și să mă alătur echipei.

- În Gruia aveai 15.000 de euro, aici vei lua doar 8.000 de euro. Nu te deranjează diferența mare de bani?
- Sunt foarte fericit că m-am întors și chiar nu mă mai interesează banii. Am câțiva ani de fotbal la nivel înalt și am adunat suficienți bani cât să stau liniștit, nu ăsta e scopul meu acum.

- Dar care este?
- Să mă calific cu Dinamo în play-off, să câștigăm trofee și desigur, Steaua.

- Steaua?
- Să bat Steaua în Derby de România, de abia aștept meciurile pe Național Arena, cu peluza PCH plină.

- Cum ți se pare echipa față de cea pe care ai părăsit-o în vară?
- S-a schimbat destul de mult și a fost nevoie de o perioadă mai lungă de acomodare a noilor jucători, dar ultimele rezultate din 2017 au arătat forța și potențialul echipei.

"Am picat la mijloc, nevinovat!"

- Miriuță a spus că Hanca juca foarte bine cu tine și Nemec pentru că aveați automatisme careu au dispărut odată cu plecarea ta.
- Da, așa este! M-am înțeles foarte bine în teren cu Sergiu și Adam și cred că o vom face și de acum înainte. Sezonul trecut ne-am bătut cu titlul pe masă până în ultima etapă. Garantez că Dinamo nu va dezamăgi nici anul acesta.

- La CFR ce s-a întâmplat cu Dan Petrescu?
- Am mai vorbit despre asta și nu aș vrea să mai dezvolt subiectul. Eu am picat la mijloc total nevinovat din cauza unor declarații date din exterior și după n-a mai contat cuvântul meu. Nu port pică nimănui de acolo, sunt prea fericit că m-am întors la Dinamo ca să mă mai intereseze ce a fost. Privesc doar înainte!

"Nu mă întrebați de contracandidate la play-off, la titlu și altele. În momentul de față Dinamo trebuie să ia fiecare meci în parte și să se concentreze doar pe partida următoare. La final tragem linie și vedem ce am realizat" Dan Nistor

10este numărul pe care îl va purta Nistor la Dinamo

3 goluri și 4 pase decisive în 29 de meciuri a reușit Nistor în Liga 1, sezonul 2016/2017, pentru Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  14 Ianuarie 2018, 19:51

Cine e CSA la ora asta RAPID 2 acolo sa comenteze mare STEA la care visati voi :)))))

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  14 Ianuarie 2018, 19:45
Postat de vasy86le pe 14 Ianuarie 2018, 09:23

Am un sentiment că acest „păcălici” cum ii spui tu, o să vă facă un cadou frumos, o să vă mai dea o bobiță exact când o să vă fie lumea mai dragă, băiatul e recidivist :))

Cred ca mai bine nu vb nimic cand o sa va bateti cu noi in 2020 vb atunci

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  14 Ianuarie 2018, 19:38
Postat de dynamo.dresden pe 14 Ianuarie 2018, 19:35

Frustrarea e mare ca CSA e jos daia te vb si nea dumitru asta un pacalici

Vb si tu nea dumitru sa nu adormi

Vezi toate comentariile (62)
Comentează