FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - VIITORUL 1-0

EXCLUSIV Interviu cu Hadnagy, eroul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe în meciul cu Viitorul » "Speram să vină obosiți"

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 16:24

La aproape 37 de ani, Attila Hadnagy a marcat din nou în Liga 1, aducând celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în meciul cu Viitorul, campioana României.

Jucătorul celor de la Sepsi a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre duelul cu echipa lui Gică Hagi și despre situația din Liga 1.

- Atilla, la cel mai sincer mod, ați sperat într-o victorie împotriva campioanei?
- Da, chiar am crezut în acest lucru. Speranțele mele s-au legat de faptul că ei vor veni obosiți după meciul din Cipru, din preliminariile Champions League.

- La 0-0 și cu un om eliminat pentru adversari, v-ați fi mulțumit cu un punct?
- Trebuie să fiu corect și să spun că și în acele momente ne gândeam că un rezultat de egalitate nu e rău deloc.

- Ești un atacant care nu prea iartă portarii adverși. Ai avut totuși două ratări înainte de gol...
- Tocmai de aceea nu aveam cum să îl mai iert pe Râmniceanu și a treia oară. O făcusem deja de două ori, nu mi-aș mai fi permis să irosesc șansa din prelungiri. De aceea, poate, noi, atacanții, suntem privilegiați. Poți să ratezi chiar și trei ocazii, dar dacă în final dai golul victoriei, lumea uită ce ai făcut până atunci și te consideră cel mai bun.

- Cum ai regăsit Liga 1, după un an de pauză?
- Din păcate, am găsit un nivel al jocului mai scăzut și constat cu tristețe că problemele financiare ale cluburilor sunt tot mai mari.

- În aceste condiții, cât ți-ai propus să mai joci?
- La vârsta mea, e mai bine să iei lucrurile treptat, să nu faci planuri pe termen lung. Voi lua fiecare meci în parte, voi încerca să scot maximum din fiecare, iar decizia referitoare la întrebarea ta o voi lua la finalul sezonului. z

8 ani, 11 luni și 8 zileau trecut de la primul gol pe care Hadnagy l-a reușit în prima divizie, la meciul din 29 august 2008 dintre FC Brașov și Otopeni, 2-0

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close