FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

EXCLUSIV Interviu cu Răzvan Tincu: "FC Botoșani putea mai mult, dar am avut ghinion"

Tincu, numărul 16
Tincu, numărul 16

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 12:51

Fundașul Răzvan Tincu, 29 de ani, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care declară că echipa sa, FC Botoșani, putea mai mult în sezonul recent încheiat.

În plus, acesta spune că dorește să continue la FC Botoşani, echipă la care a venit în iarnă, în condițiile propuse de el, acesta nefiind mulțumit de oferta de prelungire propusă de club.

-Răzvan, ați terminat pe locul 4 în play-out. Ești mulțumit sau consideri că se putea mai bine?
- Mi-aș fi dorit să terminăm mai sus, sincer să fiu, dar în fotbal trebuie să ai și șansă. Oricum, a fost un campionat lung și destul de greu, dar până la urmă am terminat cu bine. Botoșani a arătat un fotbal de foarte bună calitate în multe meciuri, dar din ghinion nu am reușit să avem și rezultatele așteptate. Echipa are un potențial foarte mare și deja ne gândim la sezonul viitor.

- Leo Grozavu a plecat de la Botoșani. Cum ai descrie perioada petrecută sub comanda lui?
- Pe Leo îl cunosc de foarte mult timp și am avut o relație foarte bună cu el. Ori de câte ori m-a antrenat am colaborat foarte bine. E o pierdere mare pentru Botoșani, dar și domnul Costel Enache e un antrenor bun, muncitor și devotat. Sincer, cred că va reuși să facă performanță la Botoșani. Rămâne de văzut ce schimbări se vor face la echipă.

- Dacă tot a venit vorba de schimbări, situația ta la Botoșani care mai e?
- Pe 30 iunie îmi expiră contractul și sunt în discuții cu trei echipe inclusiv Botoșani. În câteva zile voi face o alegere. Oferta Botoșaniului am refuzat-o în primă fază. Îmi doresc să rămân aici, dar în condițiile mele. Să vedem dacă vor accepta cei de la club. Cred că în câteva zile voi știi exact ce tricou voi îmbrăca în sezonul următor.

15 meciuri din 19 posibile a bifat Tincu pentru Botoșani în sezonul recent încheiat de LIga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează