FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu reacționează: „Iar au «probleme» cei de la Gaz Metan? Chiar făcusem pariu cu băieții”

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2019 22:27

Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, nu e surprins de faptul că jucătorii lui Gaz Metan amenință că vor boicota meciul din weekend cu formația roș-albă, din cauza salariilor neplătite. (Detalii AICI!)

  • Dinamo - Gaz Metan Mediaș e programat vineri, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 9-a din play-out. Jocul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport 1, Look Sport și TV Digi Sport 1.

„Chiar făcusem pariu cu băieții de la Dinamo vizavi de când o să apară informații că sunt probleme cu salariile la Gaz Metan sau că există riscul unei revolte acolo. Acum, asta e, sunt bun de cinste. Dar nu vom cădea în această capcană. A mers, poate, altădată, acum gata! Am mai aflat de acest scenariu la precedentele două meciuri ale Mediașului.

Mi-ar părea rău sincer să fie probleme cu banii la Gaz Metan, dar nu cred că s-a schimbat legea insolvenței. Gaz Metan e în insolvență și nu are cum să aibă intârzieri salariale, pentru că i-ar paște falimentul. Nu ne interesează ce fac alții, suntem concentrați doar la fotbal. Acolo, pe teren, se joacă. Doar că am mai auzit piesa aceasta. Și-n trecut, și la alte partide, cu alte adversare”, a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

„Noi nu suntem fericiți de evoluția noastră la Călărași, vrem mai mult, iar jucătorii vor și ei mai mult. Cu toții sunt concentrați să facă un meci bun vineri”

„O fi și asta o idee de a motiva propriii jucători. Noi vrem să jucăm fotbal, ne pregătim doar pentru asta, iar jucătorii vor să arate că pot purta cu mândrie tricoul alb-roșu” Ionel Dănciulescu

Citește și:

DINAMO - GAZ METAN // EXCLUSIV Vestiarul dă în clocot: amenințări cu boicotul la startul partidei! + Edward Iordănescu ar fi avertizat că își dă demisia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
aldo_m
aldo_m  •  09 Mai 2019, 09:06

de cate ori are meci gazul apare la tv sau in presa si se plange avem probleme ma da pina in meciuri de ce nu va plangeti ma iordanescu caracter ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  09 Mai 2019, 07:59

Ce sa dati,saracilor ??? Sunteti vai mama voastra,da da

jabs
jabs  •  09 Mai 2019, 07:59
Postat de bogdany8 pe 08 Mai 2019, 23:22

Parca vad ca pentru ai ajuta pe Medieseni, le dam meciuri, macar daca sunt intarzieri salariilale, la casa de pariuri sa nu fie. Parca vad ca ne bat , iar la anu le luam punctele, sa facem un bine omenirii. :D

Ce sa dati,saracilor ??? Sunteti vai mama voastra,da da

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close