FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, pus la zid de o glorie a lui Dinamo: „A făcut o găinărie când a preluat clubul! A fost o vrăjeală de ochii lumii”

Ionuț Negoiță e tot mai contestat de gloriile lui Dinamo // FOTO: GSP
Ionuț Negoiță e tot mai contestat de gloriile lui Dinamo // FOTO: GSP

Articol de , - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 12:33

DINAMO // Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, e pus la zid de Costel Orac, 60 de ani, unul dintre numele importante din istoria „câinilor”. Acesta descrie un moment care l-a dezamăgit în relația cu actualul patronat al roș-albilor. 

„Când Negoiță a preluat clubul, a făcut o găinărie care nu mi-a plăcut. Ne-a chemat pe toți cei din garda veche, eu, Moraru, Augustin, Cheran, Dragnea, vezi Doamne să ajutăm ca foști dinamoviști. N-a existat însă nimic concret.

L-am abordat pe Costică Anghelache și i-am explicat că n-am pensie de ofițer, trăiesc din antrenorat. L-am rugat să-mi spună clar dacă au nevoie de mine și în ce condiții. Nu știa ce să zică. Am înțeles repede că totul era o vrăjeală de ochii lumii, să dea bine la presă și în fața suporterilor”, a spus Costel Orac, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

De când deține Dinamo, Ionuț Negoiță a rulat un număr mare de foști mari fotbaliști ai ”câinilor” în funcții oficiale. Majoritatea au plecat pe ușa din dos, umiliți de afacerist. Vezi AICI o analiză detaliată realizată de GSP.ro!

Vezi șiEXCLUSIV 10 povești de senzație ale lui Costel Orac: fanioane cu Dinamo contra whisky prohibit, filme porno cu colegii + legăturile incredibile cu Securitatea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Ianuarie 2019, 14:12

nici un alt club din Romania nu a dat sansa atator fosti jucatori. din pacate putini au confirmat. un articol scris pentru spalatii pe creier (exemplu mai jos) care nu inteleg ca antrenor poti sa pui doar 1...nu poti pune 7 antrenori simultan ca sa castige toti o paine. sa vedem cate alte echipe au pus antrenori din fostii jucatori cati a pus Dinamo: Stoican, Bratu, Multescu, Rednic, Andone, Miriuta, Contra. Danciulescu in functia de conducere, nu cum si-au pus altii fosti arbitrii de casa.

dd.x
dd.x  •  25 Ianuarie 2019, 14:07

n-a fost nici o vrajeala ... a vrut si inca vrea sa faca bani pe numele Dinamo, chiar daca a fost un mic simpatizant . Acum trage de orice ata ii iese in cale doar doar de se desfasoara mosorul cu bani mocca ... e atat de zgarcit incat isi cere singur bani ca sa intre pe stadionul Dinami si apoi si-i deduce ...

gannicus2014
gannicus2014  •  25 Ianuarie 2019, 13:45

zi merci, nea Costele, ca n-ai patit-o precum Dudu Georgescu, sanatate de fier sa ai si viata lunga: "cooptat fastuos De Negoiță în rolul de consilier personal, patronul i-a oferit lui Dudu, în fața camerelor tuturor televiziunilor din România un apartament în care să locuiască. Imaginile cu fosta "Gheată de Aur" izbucnind în plâns și luându-l în brațe pe Negoiță au rămas celebre. După o perioadă scurtă, Dudu a renunțat la poziție, moment în care i-a fost luat înapoi apartamentul primit cadou"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează