FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP Ionuț Negoiță, provocare pentru Rednic: „Sunt dispus să negociez cu el în prezența suporterilor!” + Avem draftul de vânzare trimis de patronul lui Dinamo

Ionuț Negoiță +1   FOTO
Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2019 18:38

Ionuț Negoiță îi răspunde lui Mircea Rednic, după ce tehnicianul l-a acuzat pe patronul lui Dinamo că mimează posibila vânzare a clubului din Ștefan cel Mare. Negoiță a replicat EXCLUSIV pentru GSP că este dispus la orice fel de negociere cu Rednic, considerând că antrenorul este cel mai potrivit pentru a prelua clubul.

Mai mult, Negoiță îl somează public pe „Puriu” să dea un răspuns clar dacă vrea sau nu să cumpere clubul, anunțând că este dispus să negocieze cu tehnicianul de 57 de ani chiar și în prezența suporterilor.

Finanțatorul pune ÎN EXCLUSIVITATE la dispoziția Gazetei Sporturilor draftul contractului propus lui Rednic. Negoiță spune că oferta nu are termen de expirare, cum susține Rednic, și că vrea să cedeze chiar și întregul pachet de acțiuni!

- Domnule Negoiță, Mircea Rednic a spus că nu cumpără Dinamo pentru că dumneavoastră ați vrea să conduceți pe banii lui. E adevărat?

- În calitatea dânsului de cumpărător interesat, domnul Rednic ar trebui să știe că odată cu achiziționarea unui număr minim de 51% din acțiunile clubului, conform statutului societății pe acțiuni, întreaga responsabilitate a deciziilor revine acționariatului majoritar. Deci, conform ofertei transmise domnului Rednic, nu poate fi vorba despre vreo amestecare ulterioară a mea în procesul decizional al societății.

- Antrenorul a mai spus că nu i se pare normal ca el să muncească și dumneavoastră în calitate de acționar minoritar să beneficiați de eventualele dividende.

- Dacă îl deranjează acest lucru, îmi exprim public întreaga disponibilitate de a-i vinde întreg pachetul de acțiuni de la Dinamo, astfel încât această teamă iluzorie să nu mai existe.

Negoiță: „Organizez o întâlnire cu Rednic și cu suporterii”

- Ce părere aveți de ideea inițială a lui Rednic de a prelua acțiunile împreună cu doi foști acționari ai lui Dinamo?

- Consider în continuare că cel mai potrivit om, atât pentru suflarea dinamovistă, dar și prin prisma pregătirii profesionale, pentru a cumpăra Dinamo, este Mircea Rednic. Acesta este și motivul pentru care a fost primul căruia i-am făcut această ofertă și îmi mențin oferta în continuare. Mai mult, vă trimit dumneavoastră, ziariștilor, documentul prin care puteți vedea că nu există niciun termen de expirare a ofertei propuse.

- Domnul Rednic a mai spus că nu e vorba de niciun preț promoțional și că Dinamo costă în continuare mult.

- În ciuda prețului considerat de foarte multă lume ca fiind unul derizoriu, domnul Mircea Rednic consideră că suma propusă de mine este mare. Îmi exprim disponibilitatea de a discuta pe marginea acestui preț înaintat de către mine și aștept o contra-ofertă. În plus, pentru binele lui Dinamo pot organiza oricând o întâlnire între mine și domnul Rednic, întâlnire la care sunt bineveniți și suporterii. Totul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestei tranzacții și pentru binele lui Dinamo.

Negoiță: „E umilit când trebuie să cumpere clubul, dar nu când e vrea să-l reangajez!”

- Credeți că mai este posibil să aveți discuții după ce Rednic a spus că se simte umilit de ce i-ați făcut?

- Chiar dacă încerc să fiu cât mai maleabil și să caut în continuare soluții pentru a rezolva cât mai repede această situație, în interesul lui Dinamo, mă simt nevoit să punctez și o anomalie pe care eu nu reușesc să o înțeleg.

- La ce vă referiti?

- Cum se simte domnul Rednic umilit atunci când vine vorba să se așeze la masă cu mine pentru a discuta această tranzacție, dar nu s-ar simți umilit în situația ipotetică în care l-aș chema înapoi să antreneze Dinamo? Cu alte cuvinte, când este vorba să bage mâna în buzunar pentru a cumpăra Dinamo, este umilit, dar să redevină angajatul meu nu se mai simte umilit. Este foarte ciudat!

- Lăsând deoparte toate aceste contre, ce veți face mai departe?

- Dacă în fața acestor noi propuneri publice și ferme pe care le fac, domnul Rednic nu dorește să încercăm această tranzacție, îl rog să ne transmită public dacă este albă sau este neagră. Și asta dintr-un singur motiv.

- Care este acela?

- Eu mai pot avea răbdare să aștept răspunsul său, dar la un moment dat, voi fi nevoit să invit la negocieri și alte părți care, în urma noii oferte și a noului preț de vânzare, s-au arătat extrem de interesați să purtăm discuții serioase pentru achiziționarea clubului.

- Deci vreți să vindeți altcuiva…

- Nu voi face acest pas însă până în momentul în care Mircea Rednic nu va refuza clar intențiile mele de a ajunge la o înțelegere, pentru că eu cred în continuare că el este cel mai potrivit cumpărător pentru Dinamo în acest moment.

Cum arată draftul de vânzare propus de Negoiță lui Rednic

1 +2 FOTO

VEZI ȘI:

EXCLUSIV S-a deschis taraba: nu doar Mircea Rednic e interesat să cumpere Dinamo! Lista celor care vor să investească e mai mare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (128)
ticbis
ticbis  •  16 Iunie 2019, 13:15
Postat de fara_pista pe 16 Iunie 2019, 11:59

Văd că a sărit haita în apărarea lui „metre”. Al lor, dintre ei, pentru ei, nu? Dar mai e o chestie stringentă și acută: în draftul ăla se pomenește și de pian? Intră și el în vreunul din pachete? Că tare bine-i stătea lui Nea Goiță lângă el...

"Metre" ala nu mai exista!:))) Acum doarme, ca l-am obosit eu destul noaptea trecuta!!!:) Va intra mai pe seara... conform programului lui:) Altfel, cine doreste sa-l "admire" pe olteanul asta in plina exprimare a "intelectualitatii" lui, cititi si va minunati pe pagina de pe link-ul asta: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/update-laurentiu-reghecampf-dezlantuit-o-noua-aroganta-facuta-dinamovistilor-foarte-tare-420114-comentarii-pagina4.html Mai am si alte surprize pentru el, absolut fabuloase; tot de pe net gasite...! Insa maine, ca astzi sunt ocupat!

fara_pista
fara_pista  •  16 Iunie 2019, 11:59

Văd că a sărit haita în apărarea lui „metre”. Al lor, dintre ei, pentru ei, nu? Dar mai e o chestie stringentă și acută: în draftul ăla se pomenește și de pian? Intră și el în vreunul din pachete? Că tare bine-i stătea lui Nea Goiță lângă el...

redbuldog
redbuldog  •  16 Iunie 2019, 10:32
Postat de ticbis pe 16 Iunie 2019, 03:36

Ca sa inchei definitiv discutia: Nea "metre", in urma cu 34 de ani, cand ai terminat matale facultatea in Bucuresti venit de la Gorj, NU aveai cum sa te stabilesti in capitala, oricate pile ai fi avut!!! Prin urmare, daca ai obtinut post in Bucuresti, inseamna ca te-ai casatorit in timpul facultatii cu o BUCURESTEANCA, pentru buletin de Bucuresti!!!:) Astfel, nu-i de mirare ca ai ramas singur acum si-o arzi la batranete pe net, din lipsa de ocupatie...:)))

Bheee da mai lasati-ne cu auto/bibilografiile voastre infantile,cu postarile de ***"!Aici e vorba de Dinamo,e o chestie stringenta si acuta,daca va pasioneaza,veniti cu idei si fapte,daca nu fugiti cu mistocareala in Gara de Nord,si valea spre gliile voastre stramosesti..!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează