FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV L-au "lucrat" pe Dan Petrescu » Conducerea CFR-ului s-a prefăcut în cazul înlocuirii antrenorului: scene incredibile!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 09:00

Dan Petrescu a lăsat oficial locul 1 din România pentru "lanterna" din China, Guizhou Zhicheng, și va lupta pentru salvarea de la retrogradare în locul calificării în grupele Champions League.

Petrescu decolează azi spre Asia și se va înhăma în misiunea foarte complicată a salvării noii sale echipe. În liga din 16 formații, clubul lui Dan are 4 puncte după 11 meciuri, e la 7 puncte de prima poziție care se salvează.

Și campioni, și cu profit

Antrenorul pleacă dezamăgit că performanța pe care a realizat-o el în Ardeal nu a fost apreciată așa cum ar fi meritat. A repetat într-o conferință de presă că e uimit de criticile pe care le-a primit din cauza stilului închis:

"Am auzit că nu a jucat și CFR frumos precum Viitorul sau Craiova, dar noi am terminat sezonul cu 15, 20 de puncte peste aceste adversare! În 2018 nu am înfrângere, acasă nici măcar nu ne-a condus cineva în vreun moment!".

CFR a luat un titlu cu Dan pe bancă și continuă să câștige de pe urma contractului cu el. Tehnicianul vrea să ia doi jucători în China, nu unul singur, cum era planul inițial: "Boli e ca și rezolvat și sper să-l duc acolo și pe Deac". Fundașul central cumpărat de la Viitorul cu 450.000 de euro va fi dat la Guizhou cu două milioane de euro, deci ardelenii se aleg cu un profit de un milion și jumătate de euro de pe urma unui fotbalist care a evoluat puțin în vișiniu, din cauza accidentărilor!

Care e rostul "teatrului"

Și din cauza asta au încercat clujenii să salveze o relație civilizată cu Petrescu, pe care șefii oricum aveau de gând să-l schimbe în vara asta, pentru că nu le plăceau nici jocul echipei, nici comportamentul fostului internațional.

Acum ambele părți caută să demonstreze că se despart prietene. Antrenorul cumpără fotbaliști și alimentează conturile fostului club, CFR se preface că de abia de acum a pornit tratativele pentru stabilirea înlocuitorului.

"Teatrul" ascunde discuțiile cu Edward Iordănescu, cu care s-a ajuns la un acord, mai lipsește doar prezentarea lui Edi. Scopul amânării anunțului: să nu fie clar pentru toată lumea că negocierea cu Iordănescu a avut loc în timp ce Petrescu încă se afla sub contract cu campioana. Dan să nu se simtă umilit, clubul să nu pară lipsit de respect. z

"Petrescu va avea un salariu apropiat de al lui Mourinho dacă va salva echipa de la retrogradare. Dacă n-o salvează, acordul rămâne valabil, pe bani mai puțini, și în liga a doua din China" Bogdan Mara, la DigiSport

14.800.000 €câștigă Jose Mourinho la Manchester United, suma de care s-ar apropia Petrescu în China conform lui Mara, finul antrenorului și manager sportiv al CFR

Ce comentarii a mai avut Petrescu:

# "Pe Culio îl las să mai joace puțin, dar când se va lăsa de fotbal îl voi lua imediat în staff-ul meu. Acum sper să i se propună prelungirea contractului la CFR, fiindcă argentinianul chiar merită!"

# "Am vorbit cu Contra și mi-a zis că l-ar mai convoca pe Deac și din China, deci nu are motive să nu vină cu mine acolo. Mai sunt și alți jucători buni în România, dar vreau să iau fotbaliști de la CFR ca să-i ajut pe cei cu care am lucrat"

# "Cu vreo cinci zile înainte de finalul sezonului i-am anunțat pe oamenii de la CFR că s-a dublat oferta chinezilor și că e cazul să mă gândesc la mine, la familia mea. Sută la sută, o asemenea ofertă nu voi mai avea niciodată"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
100002473541087
Danut Ognean  •  08 Iunie 2018, 23:00

minciuni gigiste fcsb-iste

luisharcsa
luisharcsa  •  08 Iunie 2018, 22:28

*** este un cuvant jignitor ,domnule moderator?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  08 Iunie 2018, 20:55

Stilul craitoiu. Minciuni, minciuni si iar minciuni!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează