FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, confirmă interesul pentru Edi Iordănescu » „Vom face un anunț oficial”

Articol de , - Publicat marti, 14 mai 2019 13:33

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a confirmat că Edi Iordănescu este dorit la formația din Sfântu Gheorghe, dar că în acest moment nu ar exista și un acord între părți. 

„Este adevărat că ni-l dorim pe Edward Iordănescu! O să începem discuțiile din perioada următoare după ce se va termina campionatul. Edi este pe listă! Este un antrenor foarte valoros, priceput, pe care ni-l dorim.

Vrem să avem la Sepsi un antrenor român, un tehnician autohton care să se priceapă foarte bine la fotbalul românesc.

Nu pot să spun acum dacă o să-l numim pe Edi, noi ni-l dorim și vom discuta. Avem o listă și nu vreau să ne grăbim", a declarat în exclusivitate, pentru GSP.ro, patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi.

„NE PLACE CUM GÂNDEȘTE”

Și Janos Bokor, managerul covăsnenilor, a recunoscut că Edi Iordănescu este o soluție, fiind genul de antrenor ce se pliază pe proiectul. 

„Noi deocamdată avem câteva piste. Nu am decis pe care vom merge. Nu pot să spun cu cine discutăm, nu ar fi corect. Edi ne place cum lucrează, ne place cum gândește. E 100% dedicat. Mai sunt și alții despre care pot spune lucruri pozitive. Noi în istoria clubului am avut doi antrenori, pe Eugen Neagoe și Vali Suciu. Pentru noi, continuitatea e foarte importantă. În cel mai scurt timp vom face un anunț oficial. Asta sperăm noi”, a zis Janos Bokor. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Edi Iordănescu e la un pas să semneze cu Sepsi: „Și-a dat acordul"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
greench
greench  •  14 Mai 2019, 21:38
Postat de gazistu pe 14 Mai 2019, 19:58

eu zic ca ar trebui sa iti vezi de gulas, ca da in foc!! Voi ati AVUT ANTRENOR, undei?

am avut un antrenor bun nu mai deținem , Edy ar fi o soluție pentru seriozitatea şi devotamentul său. dar nu ar fi singura soluție şi Enache n-ar prinde bine. Înainte de gulaş te invit la un pahar de pălincă de prune ca între ardeleni.

gazistu
gazistu  •  14 Mai 2019, 19:58
Postat de greench pe 14 Mai 2019, 19:35

eu zic că ar fi perfect pentru echipa noastră

eu zic ca ar trebui sa iti vezi de gulas, ca da in foc!! Voi ati AVUT ANTRENOR, undei?

greench
greench  •  14 Mai 2019, 19:35

eu zic că ar fi perfect pentru echipa noastră

Vezi toate comentariile (12)
Comentează