FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Liderul lui Dinamo, mesaj categoric pentru conducere: "Altfel nu se poate face performanță" » Ce le-a spus colegilor: "Va fi de două ori mai greu"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 13:07

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, 30 de ani, are un mesaj pentru conducere și cere întăriri în această vară. În plus, le transmite colegilor să-și tempereze ”curajul estival”.

- Dan, cu ce planuri pleacă Dinamo la drum în noul sezon?
- Să nu mai repetăm greșelile din ediția precedentă! Chiar dacă acum va fi de două ori mai greu.

- De ce?
- Echipa are foarte mulți tineri în echipă. Până acum, au sosit doar Axente și Sorescu, sperăm să mai vină câțiva fotbaliști care să întărească Dinamo.

- De câți ar mai fi nevoie?
- Ne-am mai trebui 4-5 oameni experimentați. Nu poți face performanță numai cu copii! 

- Obiectivul?
- Să ne calificăm în play-off, apoi vom vedea.

"Mi-e dor de publicul nostru minunat din Derby-urile cu Steaua. Mi-e dor de Național Arena, de meciurile cu miză de acolo" Dan Nistor

"Am jucat ca-n curtea școlii"

- Ai colegi care se gândesc la podium, la titlu.
- Hai să nu... E curaj estival. Să nu ne aruncăm foarte tare. Am zis: va fi de două ori mai greu, au dispărut jucătorii cu experiență...

- Cum apreciezi declarațiile de genul "Dinamo a avut meciuri simple în play-out, de aceea a bătut tot"?

- Gura bate... orice. Păi, în toamnă, în sezonul regulat, Dinamo s-a încurcat cu echipele considerate mici. Trebuie să demonstrăm, să le dăm o palmă celor care afirmă că am avut meciuri ușoare.

- Un calcul simplu susține că ați avut acasă în play-out doar 3.400 de spectatori la cele 7 meciuri!
- Mda, sună urât. E ca și cum am jucat în curtea școlii. Poate și din cauza infrastructurii, că stadionul e foarte vechi. E clar că fanii n-au digerat play-out-ul. Dar sperăm să le oferim noi, jucătorii, mai multă calitate, apoi să se facă și-o casă nouă.

"Tot Negoiță e șeful"

- Te-ai bucurat de faptul că CFR Cluj a câștigat campionatul?
- Eu am zis că, din partea mea, cea mai bună echipă să câștige. Că s-a nimerit CFR-ul, cu atât mai bine, mai ales că am jucat acolo! Le-am urat succes când am plecat, le-am transmis felicitări când au luat campionatul.

- Ți-a parvenit vreo medalie de campion?
- Am vorbit cu domnul Marian Copilu și mi-a zis că am o medalie și-un tricou de campion, au rămas la dânsul, eu îi mulțumesc pentru gest.

- Cum vezi lupta la titlu în Liga 1, în ediția viitoare?
- De două ori mai grea decât în ultima. S-a întețit. Favorite sunt Steaua și CFR. Dinamo? Să nu ne gândim la cai verzi pe pereți, s-o luăm meci cu meci.

"Îmi doresc mult să câștige Argentina Mondialul. Ca să se vadă clar că Messi e cel mai bun fotbalist al lumii!"Dan Nistor

"Bonus"

- V-ați întâlnit și cu noul patron, cel puțin din acte? Te întreb de George Drăghia...
- Sincer, ce știu eu e că domnul Negoiță e șeful nostru. Doar pe dânsul îl știu. La echipă n-a venit niciunul dintre cei doi, dânșii știu mai bine cum stau lucrurile. Poate că vor veni sau va veni cineva să ne spună câteva vorbe. 

1
gol și 7 assist-uri are NIstor pentru Dinamo în sezonul trecut, în 19 meciuri

2 selecții are căpitanul roș-albilor pentru prima reprezentativă

"I-am zis lui Penedo să nu vină cu sacul plin acasă de la Mondiale, mai ales că joacă împotriva Belgiei și a Angliei. El spera ca măcar un punct să scoată Panama în Rusia, adică în meciul cu Tunisia" Dan Nistor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
geo.b.
geo.b.  •  19 Iunie 2018, 21:41

"....... doar 3.400 de spectatori la cele 7 meciuri! - Mda, sună urât. E ca și cum am jucat în curtea școlii. Poate și din cauza infrastructurii, că stadionul e foarte vechi. E clar că fanii n-au digerat play-out-ul...." Fanii adevarati sustin echipa neconditionat si daca ar fi retrogradata in liga a 3 a. Vezi fanii Rapidului si ai Petrolului.Jos palaria pentru acestia.

rocky2
rocky2  •  19 Iunie 2018, 18:41

Bineinteles ca Messi e cel mai bun fotbalist din lume!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează