FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

EXCLUSIV Lovitură grea pentru o echipă din play-off: pleacă la naționala Israelului

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 12:09

Preparatorul fizic italian Riccardo Proietti (49 de ani) și-a reziliat contractul cu Gaz Metan. Acesta va lucra în continuare în fotbal.

Considerat unul dintre artizanii actualei echipe a lui Gaz Metan, formație care ocupă locul 5 în campionat, Riccardo Proietti s-a despărțit de medieșeni, dar va continua să fie preparatorul fizic al naționalei Israelului.

Riccardo Proietti a câștigat acum un deceniu titlul în Bundesliga cu Bayern, atunci când Ottmar Hitzfeld era antrenor la trupa din Munchen. Cu 20 de ani de experiență în munca de preparator fizic, a mai activat la cluburi din Italia natală, la Pescara, la Udinese, la Empoli, apoi în Elveția, la Grasshoppers Zurich. Iar până azi era la Gaz Metan!

Cu el ca preparator, Mediașul a fost și pe locul 1 în campionat după trei etape, dar eșecul de acasă cu FCSB, scor 1-3, după ce Gazul a condus în prima repriză, i-a coborât pe ardeleni pe 5.

Gazeta Sporturilor a realizat un amplu interviu cu Riccardo Proietti, fostul preparator fizic de la Bayern Munchen. Detalii, AICI!


În epoca Bayern, alături de Lahm, unul dintre liderii bavarezi


Alături de George Weah, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai planetei, la finele anilor ‘90

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  09 Noiembrie 2018, 17:53
Postat de whiteredarad pe 09 Noiembrie 2018, 14:43

Omul are ceva experienta si destula valoarte fie si numai ca a lucrat la Bayern, cu Ottmar Hitzfeld, un nume care pentru fotbalul romanesc- dar nu numai- este ..sfant. Zic eu...grea pierdere !

Exista preparatori fizici cati vrei, chiar si romani. Dar depinde cum ii selectezi si trebuie sa se si scoleasca pe fotbal amanuntit. FRF asta ar trebui sa faca, sa scoleasca si alti conducatori din fotbal, staff etc

whiteredarad
whiteredarad  •  09 Noiembrie 2018, 14:43

Omul are ceva experienta si destula valoarte fie si numai ca a lucrat la Bayern, cu Ottmar Hitzfeld, un nume care pentru fotbalul romanesc- dar nu numai- este ..sfant. Zic eu...grea pierdere !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează