FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Lucian Sânmărtean s-a despărțit de FC Voluntari » Câți jucători mai au acum ilfovenii + când s-ar putea anunța noul antrenor

Articol de , - Publicat luni, 18 iunie 2018 11:34

FC Voluntari începe reorganizarea după ce echipa s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Chindia Târgoviște. 

Deocamdată nu este bătut în cuie numele viitorului tehnician, după demiterea lui Mutu. Consiliul de Administrație al Clubului se va reuni azi și vor fi puse pe  foaie toate numele propuse, urmând a se lua o decizie, iar apoi vor începe negocierile. 

Costel Gâlcă este unul dintre antrenorii cu șanse mari de a veni la FC Voluntari, însă pe lista se vor afla mai mulți tehnicieni.

Conducerea va trebui să aducă și un nou manager general, după ce și Dan Leasă și-a anunțat demisia, nemulțumit fiind de plecarea lui Adi Mutu.  

Mai sunt 9 jucători 

În acest moment FC Voluntari mai are contracte cu 9 jucători, restul fiind la finalul înțelegerii. Noul antrenor va fi cel care va lua decizia de a prelungi cu unii dintre ei sau de a renunța la alții. 

Singurul jucător care s-a despărțit oficial de FC Voluntari este Lucian Sânmărtean (38 de ani), fotbalist care s-ar putea retrage în această vară, după ce în ultimele luni a fost chinuit de mai multe accidentări.

”Lucian și-a exprimat dorința de a nu mai continua colaborarea cu noi. I-am respectat decizia”, a spus unul dintre oficialii formației ilfovene. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează