FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Marius Șumudică vorbește la superlativ despre noul transfer al lui FCSB: "E cel mai bun din România!" » Și Dinamo l-a vrut!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 17:06

FCSB tocmai a oficializat transferul lui Alexandru Stan, 29 de ani, iar fotbalistul de bandă a devenit astfel al 8-lea fotbalist care a lucrat cu antrenorul Marius Șumudică și a ajuns la gruparea lui Gigi Becali.

Stan le urmează lui Alibec, Budescu, Teixeira, Junior Morais, Boldrin, De Amorim și Găman. Alibec chiar glumea în trecut cu Stan: "Șumi e tatăl tău". Avea dreptate din punct de vedere sportiv, întrucât fotbalistul l-a urmat pe actualul tehnician al lui Al Shabab la Progresul București, Dodo Berceni, Chiajna și Astra Giurgiu, la ultima ieșind campioni împreună.

"Sunt mândru de el, e munca lui, merita un astfel de transfer. A adus și el bani Astrei. Eu zic că e cel mai bun fotbalist de bandă din România. Joacă pe stânga, joacă pe dreapta, e polivalent. Are experiență mare și-n cupele europene. E foarte bun, eu cred că Gigi Becali a făcut o mutare foarte bună", a declarat Marius Șumudică pentru GSP.RO.

Tehnicianul campion în 2016 cu Astra s-a amuzat când a fost întrebat de numărul mare de fotbaliști pregătiți de el ajunși la rivali: "Mai rămâne să-mi pun firmă de grădiniță la poartă! E întâmplare. Redevenind serioși, eu cred că e vorba de profesionalism și de calitate. Am lucrat cu fotbaliști buni, sunt fericit că ei confirmă".

L-a vrut și Dinamo!

Alexandru Stan a fost și pe lista rivalilor de la Dinamo la începutul verii, mai ales că existau niște informații că el urma să devină liber de contract. Afacerea nu s-a mai realizat până la urmă. "Știu că Stan a fost și pe lista lui Dinamo, e normal să-l fi dorit, fiindcă e fotbalist bun", a comentat Șumi.

Vezi și: EXCLUSIV Gigi Becali dezvăluie culisele transferului lui Alexandru Stan: "L-am sunat pe Niculae la 2 noaptea" + Adio, fundaș central!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
romulus65
romulus65  •  18 August 2018, 15:01

Daca Alexandru Stan este cel mai bun jucator de banda din Romania de ce nu l-a luat Sumudica dupa el si in strainatate? Si nici nu era un jucator scump.

observator_federal
observator_federal  •  17 August 2018, 19:53

Ei poftim, tocmai ce spuneam... Șumudică îl ia și pe Jakolis. Important este - și aici dau dreptate celor care și-au exprimat clar (bravo!) crezul în demnitate și profesionalism - ca Șumudică să-și mențină coloana vertebrală într-o postură corectă... (A cam făcut burtă)

miloguuu
miloguuu  •  17 August 2018, 19:14

multumiri eterne domnul George Becali. Bine ai venit Mihai. Forza Steaua si .. jos mileurile!!!! :))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează