FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Meciul Dinamo - FC Voluntari îi poate fi fatal » Dacă pierde, e la un pas de demitere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 16:09

Dinamo și FC Voluntari se vor duela luni, iar antrenorul ilfovenilor, Claudiu Niculescu, ar putea avea de suferit dacă pierde în fața echipei pentru care a făcut istorie.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Niculescu, 41 de ani, se află într-o situație dificilă la FC Voluntari, deși a câștigat Cupa și Supercupa României cu echipa din Ilfov. 

Niculescu i-a refuzat pe roș-albi în urmă cu trei săptămâni și a ajuns acum să depindă, la finalul lui 2017, și de rezultatul direct de lunea viitoare pentru a continua la FC Voluntari

Între timp, situația a devenit cenușie pentru FC Voluntari. Gruparea avea planuri pentru play-off, doar că seria de 5 meciuri fără victorie, adică două eșecuri și trei remize, i-a adus pe ilfoveni la 8 puncte de Dinamo și 9 puncte de locul 6. Ultima victorie datează de pe 22 octombrie, 3-2 cu Astra în deplasare, între timp formația fiind eliminată și din Cupa României de FC Hermannstadt! Echipa n-a reușit să dea gol în cele 3 meciuri disputate acasă de la inaugurarea nocturnei. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
demolarii
demolarii  •  06 Decembrie 2017, 22:03

De ce să-l de-a afara? Nu e plătit de patron, Voluntarilor având finanțare publică, departamentala , nu depinde de eficiență și profit. Eventualele dividende intrând în bugetul local....

fangigi
fangigi  •  06 Decembrie 2017, 20:30

Momentul razbunarii a sosit Miriuta!:)))

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Decembrie 2017, 20:11

in fotbalul nostru nimic nu te mai poate surprinde. in vara doar le-a adus 2 trofee din 3...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează