FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Lucescu asmute ”câinii” pe antrenorul lui Dinamo! Întâlnirea anti-Rednic a avut o concluzie clară: „Ne vom implica noi să-l punem la punct!”

Mircea Lucescu și Mircea Rednic
Mircea Lucescu și Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 09:00

Rednic crede că Lucescu, Lupescu și Andone s-au întâlnit pentru că ar vrea să-l concureze, ar fi și ei interesați să cumpere clubul Dinamo. Evenimentul a avut alt scop: crearea unui front împotriva ”Puriului”. 

Disputa Mircea Lucescu- Mircea Rednic nu mai e purtată doar de ei doi, "veteranul" i-a câștigat ca aliați tocmai pe colegii din cariera de jucător a tehnicianului actual de la Dinamo. Lupescu, Răducioiu, Andone și Prunea s-au întâlnit recent într-un restaurant. Rednic a aflat și s-a gândit că au de gând să intre în competiție cu el pentru acțiunile pe care le-a scos la vânzare Ionuț Negoiță.

Și-a adunat echipa ca să vadă Rednic

"Grupul Lucescu" nu a planificat, de fapt, preluarea clubului Dinamo, însă a devenit un scut în jurul antrenorului în vârstă de 73 de ani. Nea Mircea s-a arătat afectat de comentariile lui Rednic și le-a mărturisit foștilor lui elevi că n-are de gând să-i mai răspundă șefului de acum de la Dinamo, ca să nu se aleagă cu noi jigniri.

"Nu-i nimic, ne vom implica noi să-l punem la punct!", l-au asigurat dinamoviștii din 1990. Surse de la întâlnire susțin că inițiativa i-a aparținut chiar lui Lucescu, care a văzut în eveniment o desfășurare de forțe, o paradă prin care să-i arate lui Rednic că a fost fals principalul argument al lui: "Să vă fie clar: nea Mircea n-a ajutat pe nimeni în toată cariera lui! Am jucat la Dinamo și la națională pentru că meritam, nu m-a adunat el din curtea școlii, m-a găsit titular în selecționata de tineret, unde jucam deși eram cu un an sub limita de vârstă!".

Lupescu și Lupu, în tabăra lui Luce

Membrii fideli lui Lucescu din Dinamo '90 "l-au pedepsit" deja pe Rednic pentru îndrăzneala de a fi contestat contribuția pe care a avut-o Il Luce în cariera lui. "O fi antrenor bun, dar cu caracterul lui ce facem? Că d-aia nu rezistă mai mult de șase luni la nicio echipă pe la care trece!" a fost reacția lui Dănuț Lupu.

Fostul mijlocaș, unul dintre favoriții all-time ai lui "Nea Mircea", nu a participat la întâlnirea în care s-a pus la cale continuarea războiului cu "Puriul", fiindcă Lupu e certat de multă vreme cu Lupescu și amândoi evită cât pot să aibă de-a face unul cu altul.

Ionuț a reacționat ieri în Libertatea, când a auzit că pe fostul lui coleg l-a îngrijorat "mitingul" lor: "Rednic are coșmaruri cu noi! Nu știam că trebuie să-i cerem lui voie să ne întâlnim! Nu m-am văzut doar cu Lucescu și cu Andone, pe care i-a menționat el, au fost și Răducioiu, și Prunea.

Am mers într-un restaurant și am mâncat, nici nu vorbim despre Dinamo la aceste întâlniri. Oricum, am văzut că Rednic și-a publicat declarația de avere, ne-a și spus cât de bogat este, deci nu-mi fac probleme pentru stabilitatea echipei!". Lupescu s-a referit la afirmația antrenorului dinamovist cum că ar avea suficiente disponibilități financiare pentru a deveni acționar în Ștefan cel Mare.

Cine i-a mai răspuns lui Rednic:

"Nu comentez eu ce spune Rednic. Cine știe cine ne-o fi văzut și i-a spus. Noi am fost doar la masă. Am zis doar și mai demult că nu mă interesează să investesc la Dinamo"
Ioan Andone, manager Voluntari

"Da, ne-am întâlnit, dar eu mă văd foarte des cu Ionuț sau cu nea Ando. În plus, îmi face plăcere să mă revăd cu nea Mircea Lucescu. Suntem foști dinamoviști, normal că am vorbit de Dinamo, despre ce se întîmplă acolo, fiindcă ne pasă. Eu puteam să ajung la Dinamo, am avut contractul pe masă, dar nu am vrut să vin în orice condiții. Nu se pune însă problema că vrem să luăm clubul sau să investim, chiar dacă se știe că domnul Negoiță vrea să vândă"
Florin Prunea, fost internațional

"Echipa pe care a creat-o Rednic a devenit un fel de Internaționale Dinamo, nici nu știu dacă mai sunt și români la club! Sunt foarte dezamăgit, nu asta e Dinamo pe care o voiam eu ca suporter și ca fost jucător, e un haos ce se petrece acolo!"
Florin Răducioiu, fost internațional

"D-aia-i ziceam noi "Strâmbu'"

Cum a pornit cearta Lucescu-Rednic? După Crăciun, antrenorul în vârstă de 73 de ani a povestit la TV Digi Sport că-l sună în continuare aproape toți fotbaliștii importanți care i-au trecut prin mână de-a lungul carierei îndelungate, "mai puțin Rednic, pe care l-am ajutat cel mai mult. Asta e...D-aia îi ziceam noi "Strâmbu'".

Antrenorul lui Dinamo i-a răspuns din cantonamentul din Antalya, în ianuarie, într-un interviu din Gazetă: "Lucescu n-a ajutat pe nimeni în viața lui! Pe alții i-a luat în Italia în 1990, eu m-am descurcat singur, m-am transferat la Standard. Iar când putea, cu adevărat, să mă ajute, a preferat să-l aducă la Reggiana pe Georges Grun, un fundaș care se lăsase de un an, nu m-a luat pe mine acolo!". Lucescu i-a fost antrenor lui Rednic la Corvinul, la Dinamo, la națională și la Rapid.

 Vezi și:

VIDEO Se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo? Declarație-bombă a lui Rednic: „Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone și Ionuț Lupescu, dar eu n-aș putea niciodată să lucrez cu el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Februarie 2019, 13:07

Bai vechi dinamovisti,daca nu ati ajutat Dinamo,macar lasati-l pe Rednic sa o faca si nu-i mai bagati batul printre gard!Aveti si voi bani,dar nu vreti sa-i bagati undeva unde nu sunteti siguri ca o sa-i recuperati 1000%!Si betivul ala de Lupu nu stiu ca se mai baga in seama,ca la cata minte are,mai pui 20 de bani si cumperi o creta!A fost si el la Dinamo cautator de talente si ce a facut?Cu ce s-a remarcat?A mancat banii clubului degeaba!

bazileon
bazileon  •  12 Februarie 2019, 06:27

Articol de gazeta. Fostii dinamovisti ii spun in cor lui nea Mircea: il punem noi la punct pe Rednic, in reportofonul jesepist. Trista meserie.

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Februarie 2019, 06:08

Rednic este un *** neânsemnat și fără valoare în comparație cu Marele Mircea Lucescu , DE DEPARTE cel mai bun antrenor român al tuturor timpurilor!!! Și rednic este întradevăr STRÂMBUL fotbalului românesc. Un clevetitor , un om rău și răutăcios , un invidios și un mincinos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează