FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic s-a întors în țară: „Mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie față de oferta lui Negoiță”

Foto: Eduard Apostolo / Gazeta Sporturilor
Foto: Eduard Apostolo / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2019 14:45

Mircea Rednic a revenit în România în cârjă, după ce s-a operat în Belgia la piciorul stâng. Antrenorul a vorbit pe aeroport despre faptul că Ionuț Negoiță i-a propus să cumpere 51% din acțiunile lui Dinamo.

Tehnicianul a fost binedispus și a glumit cu diferiți oameni care l-au întrebat pe aeroport dacă preia Dinamo: „Da, sunt cu geamantanul cu bani, am venit să preiau Dinamo”, a spus Rednic amuzat.

Ofertă prin Alexandru David, fostul președinte

Apoi a vorbit cu reporterii și l-a acuzat pe Negoiță ca ar încerca o manevră menită să îi șubrezească imaginea în fața suporterilor. Mai clar, patronul i-ar fi propus preluarea clubului Dinamo, știind că sunt anumite neclarități financiare și juridice și că tehnicianul nu va accepta afacerea:

„Negoiță aruncă pisica în curtea mea, dar el nu știe că am mulți câini acasă și că la mine nu merge așa. Mi-a făcut ofertă joi, prin David, la trei zile după ce m-a dat afară. Oferta a venit după acele incidente cu fanii.

David a venit la mine acasă. Mi-a dat termen să răspund într-o săptămână, parcă luam Barcelona. Eu am cerut și alte detalii legat de datorii.

Au venit detaliile, dar au venit târziu și nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii la Mircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. Mâine o să mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie”.

 

”Eu îl întreb pe domnul Negoiță ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi? Suporterilor le transmit să aibă încredere în mine” Mircea Rednic

Dinamo e 3 milioane de euro

GSP.ro a anunțat ieri că Ionuț Negoiță i-a oferit săptămâna trecută pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic la prețul promoțional de 3 milioane de euro. Afaceristul a fost de acord ca sumă să fie achitată în trei tranșe anuale. Ulterior, Ionuț Negoiță a confirmat informațiile oferite de Gazeta Sporturilor.

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo, implicată într-un nou război din cauza lui Andrei Sin: „Jucătorul nu s-a prezentat la antrenamente”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
mosvasile
mosvasile  •  15 Iunie 2019, 12:05

Gica Popescu are vreun rol in afacerea aia cu stadioanele?Pai atunci mai vreti sa aiba Dinamo stadion?

bogdany8
bogdany8  •  14 Iunie 2019, 21:24
Postat de redbuldog pe 14 Iunie 2019, 16:08

Una peste alta timpul e scurt..Rednic,daca vrea si poate sa ia o decizie de preluare,trebuie sa inceapa treaba rapid,altfel continua trialul inceput,de ceva vreme,dar care n-a adus schimbari evolutive majore in peisajul echipei,astfel ne asteapta un nou sezon pierdut in ,,anonimat"..!

Nici nu vreau sa ma gandesc la scenariul daca afacerea cu Rednic pica, la anu Dinamo retrogradreaza, voi ati vazut ce aduce Neagoe ?? Rauta,Bejan, Straton ( hai ca mai e cum mai ie), Cioinac, vai de noi.

bogdany8
bogdany8  •  14 Iunie 2019, 21:23
Postat de mariuss72 pe 14 Iunie 2019, 16:09

Badea e cel mai *** personaj care a fost asociat de numele Dinamo, dar ai dreptate, gloata de baieti cu putin creier, e usor de manipulat, ei nu-si dau seama ca de fapt acest mizerabil a facut cel mai mult rau clubului. Daca la Dinamo se facea acum stadion, garantez ca acest club era foarte atractiv pentru investitii...dar poate ca exista si aici o agenda ascunsa.

De parca nu am stii, interesu e parcu Dinamo, acel complex este foarte interesant ,si mai ca ce atractiv ar suna pentru imobiliatori sa se faca acolo zone rezidentiale sau malluri. Asta e toata afacerea. Eu sincer, pentru stadion , l-as vrea pe badea inapoi, mai rau ca cu negoita nu poate fii, si in plus, e Rednic acolo care o sa-i taie macaroana, dar macar sa avem draqkk stadionu ala odata.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează